Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie (Marantze i inne)

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

wlasnie panowie moze odswieze ten watek - mysle ze fajnie byloby zeby krakowscy forumowicze spotykali sie w jakims fajnym miejscu - jest nas niemalo i jest wsrod nas nawet bardzo zdolny konstruktor:):):) niejaki gypsy2 - Lukasz no co Ty pewnie ze jestes zaproszony jesli tylko ten diabelny odsluch do ktorego tak sie skradamy:):):) dojdzie do skutku - a mam nadzieje ze tak sie stanie - przynajmniej sprobuje tego dopilnowac

ciekaw jestem tylko czy elfan zdecyduje sie podrzucic swojego Copiego do testow porownawczych:):):) mam nadzieje ze tak i to bez zbednych emocji

czy Wy Panowie popieracie idee spotkania w Krakowie? jesli tak to musimy sie rozgladnac za jakims miejscem

jutro umowilem sie z lenamem na odsluch Jago kolumn - robionych przez gypsy2 bo zamierzam w niedalekiej przyszlosci takowe sobie sprawic

tak wiec: kto z Was jest chetny???? dla chcacego nic trudnego miejsce na pewno jakies wspolnie znajdziemy

czekam na propozycje:):):):)

https://www.audiostereo.pl/topic/21816-spotkanie-w-krakowie-marantze-i-inne/
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

moimi dobrymi znajomymi sa panowie Grzegorz Wyka i Grzegorz Surowiec z Nautilusa ale tam sie nie pomiescimy - poza tym to przeciez sklep... rezczywiscie z tym miejscem bedzie trudno...

a moze ktorys z forumowiczow ma jakis duzy dom? zawsze mozna sie zrzucic:):):) qrcze nic innego nie przychodzi mi do glowy...

disco: pozdrow pana Grzegorza S. ;) Niedlugo u nich zagoszcze na nastepny odsluch... :] Juz widze ta jego zblazowana mine, gdy przyjdzie mu sluchac po raz kolejny moich heavy metalowych plyt :P

Spotkanie to niezly pomysl, chetnie sie pojawie i poslucham madrzejszych :)

To i ja sie pisze:)) (w koncu spotkam sie z Disco...:)) )...jak beda ustalone konkrety to chetnie sie pojawie:) Mieszkam w akademiku- wiec lokum odpada:)).

Nawiazujac jednak do tytulu moge przyniesc tuningowanego Marantza CD53.... Bo moj GC jest w transporcie nieporeczny- brak obudowy.

To ja mogę zaoferować lokum. Ponieważ jest to restauracja, to trzeba się zorganizować pomiędzy poniedziałkiem, a środą (od czwartku do niedzieli muszę zarabiać :)). Jest to pomieszczenie około 30 m2, wysokie, jako tako wytłumione. Lokal oferuję gratis, a na konsumpcję 10% zniżki :) (piwo z pipy 0,5l normalnie 7 zł). Krzeseł mam dużo, więc i dziesięć osób się komfortowo zmieści. Niestety trzeba przynieść wszystkie klocki łącznie z "głośnikami". Ja obecnie nie posiadam nic Marantzowego, ale chętnie posłucham :).

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Marcin chlopie spadasz nam z nieba:):):) Wiesz myslalem od dawna o takich stalych spotkaniach w Krakowie cos a la KAiM... OK zatem ustalamy termin i co kto przyniesie...

Deklaruje Akai CD 79 - Marantza PM 84 moze przyniesc Michal (micmar) - ja juz nie mam PM 75...

Jeżeli spotkania będą cykliczne i mnie zaprosicie (bom nie Krakus, jeno Zagłębiak) to chętnie kiedyś przywiozę kolumny, wzmacniacz lampowy, i końcówkę mocy Drakula by DeTom.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.