Skocz do zawartości
IGNORED

NAD 501 pytanie o wysokie tony...

stryjek

Rekomendowane odpowiedzi

Korzystam ze wzmacniacza Unitra pw 9013 do słuchania w sypialni i z kompa. Chwilowo jednak nie mam możliwości słuchania mojego głównego wzmaka i podłączyłem do systemu Unitrę. Jestem szczerze zdumiony możliwościami tego wzmacniacza. Całkiem przyzwoite brzmienie, pod warunkiem, że nie słucham zbyt głośno. Mając na uwadze to, że sprzęt ten można nabyć za grosze (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) , z pewnością nie można go określić jako wzmacniacza "dla frajerów". I co ciekawe wzmacniacz ten doskonale różnicuje różne odtwarzacze. Korzystając z tego, że obecnie na co dzień z niego korzystam podłączałem w celu przetestowania różne CD i za każdym razem były słyszalne wyraźne różnice, co przy wzmacniaczach tej klasy raczej regułą nie jest. Co więcej odtwarzacze zachowywały swój wyraźny charakter słyszalny również przy podłączeniu do innych wzmacniaczy. Może jednak przyczyna niezadowolenia tkwi w NAD 501?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/22001-nad-501-pytanie-o-wysokie-tony/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.