Skocz do zawartości
IGNORED

KOSS R80 czy GRADO LABS SR125

Dave

Rekomendowane odpowiedzi

Kierujac sie tylko prasa i to niemiecka zdecydowanie Grado lepsze.

Kiedys sluchalem kilku modeli koss z wyzszej polki (lata 90-te jeszcze) i odrzucalo mnie ich dynamiczne i ostre brzmienia. Ale moze ktos lubi?

pzdrw

soso

Dziekuje wszystkim za wpisy (porady)....osobiscie sluchalem koss'ow r80 i jeszcze kilku modeli tej firmy (UR40 UR29(paskudne) TD85) takze SS HD 555 i 515 jednak nie moglem sprawdzic wlasnie grado sr125 i beyerdynamic td770 pro a mialem okazje kupic je w okazyjnych cenach...jednak w ostatniej chwili uciekly mi spod mlotka....stanelo wiec na R80 z tego modelu bylem bardzo zadowolony i mysle ze beda dlugo sluzyc i przede wszystkim dobrze...zanosilem sie na owe grado sr125 z uwagi glownie na niesamowicie dobre recenzje w prasie fachowej...okazja byla do kupienia z drugiej reki za 350zl ale niestety nie udalo mi sie...

Jeszcze raz dziekuej za wpisy i pozdrawiam wszystkich.

namelessclub >>

słuchałem R80 i jeśłi chodzi o wytrzymałośc mechaniczną to dla mnie sprawiały wrażenie bardzo delikatnych (całość plastik). Grado są dużo solidniejsze. Pałąk metalowy, muszle obrotowe na zaczepie metalowym.

Do najładniejszych może nie należą, ale mają swój urok :)

-->>ppred

Jakbym zdązył na końcowke licytacji to sluchawki tezby wroclaw zobaczyly...miales ze sprzedajacym umowe ze jesli nikt ich nie wezmie to spusci mi cene do 300 a to juz by byla super okazja....jednak nie moglem byc na koncu licytacji i na ostatnie 14 sekund jakis łobuz ;-) zalicytowal sluchawki, ktore myslalem ze sa tak blisko ze juz ich slucham...no ale coz.....w takim razie moge tylko zyczyc dlugich latek uzytkowania i cieszenia sie dzwiekiem.....

pozdrawiam....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.