Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wzmacniacz pod kolumny 2xARN226/07.

JacekN

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem w trakcie produkcji moich pierwszych kolumn na głośniczkach TVM(Tesla) a konkretniej to dwie kolumny na głośniczkach 2xARN226/07+ARP150/00+ARV104/04 jedna.

Jak już skończe to przydał by mi się jakiś wzmacniacz a takowego nie posiadam

Zacząłem je robić bo miałem mieć wzmaka bodajrze Yamahy od kuzyna prawie darmo ale nic z tego nie wyszło i teraz mam prawie skończone koluny a nie mam wzmacniacza.

I teraz pytanie do was jaki wzmacniacz polecacie.Nie chce robić samemu bo się nie znamtylko najlepiej kupić za małe pieniądze 200-300zł

Chciał bym żeby to był wzmacniacz 4 kanałowy o mocy ok. 4x100/120 W RMS.

Myślałem o kupnie na allegro ale niewiem jaki byłby najleprzy za te pieniądze.Albo o kupnie od kogoś własnej produkcji nawet bez obudowy (sam bym zrobił)

Prosił bym o linki waszym zdaniem z odpowiednim wzmacniaczem bo nie mam kiedy szukać na necie poniewarz internet mam przez modem.

Podro

https://www.audiostereo.pl/topic/22237-jaki-wzmacniacz-pod-kolumny-2xarn22607/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.