Skocz do zawartości
IGNORED

gielda elektroniczna we wrocku

Taras27

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega poczyta trochę wpisów i zorientuje się o co biega .

We wrocku są 2 sklepy ze sprzętem który uczestników tego forum interesuje . Combit , na powst. śląskich koło ronda i visatex na 1 maja . Tam powinieneś zajrzeć na początek . (na początek , bo później konieczne będą " audiofilskie podróże "po innych miastach Polski) .

Byłem w ubiegłą niedzielę na giełdzie i zauważyłem sporo szaj%&&^% kolumieniek, głównie podróbek i innych dziwnych konstrukcji korzystających z tego że na Dolnym Śląsku jest jedna lub dwie stolarnie, które produkują obudowy dla Triangla, Heco, MBQuart i innych. Jak kogoś interesuje sprzęt tej klasy (low-end robiący umc umc umc), to coś znajdzie dla siebie, myślę że nawet za niezbyt duże pieniądze.

B.

hififreak.wordpress.com

Od dwu lat nie widziałem na tej giełdzie lepszego klocka niz cd sony 222Es za 350zł..maja tam swietne sabwofery dla DYSKOMUŁÓW w rewelacyjnej cenie gwarantowana wysoka jakosc niekontrolowanego basu..slychac go juz na ulicy robotniczej przed giełdą..Mumumumumumumumumumumumumu

a ja sie wejdzie juz na giełde słychac tak: mumumu umca mumu umca mumu umca..audiofile szukają dzwieku gdzie indziej...

->Kubeł

Nic nie straciłeś,nasza giełda jest poprostu beznadziejna!!!! To już nie to co było jeszcze kiedyś pod Halą Ludową:(Ostanio udałem się tam w celu oceny czy coś się zmieniło na lepsze i stwierdzam że jest coraz gorzej!!!Wkurzają mnie te typki z telefonami i ci co tak hałasują proponując w ten sposób sprzęt o wspaniałym brzmieniu audiofilskim....hehe i na dodatek prześcigają się który głośniej zagra z basem typu mrum..mrum.

Szkoda że nasza giełda spada na psy i powoli dominują ją telefony,perfumy i inne jeszcze wynalazki.

Taaa, to jest właśnie ten "wrocławski fenomen" - jedno z największych miast w Polsce, sporo ludzi zamożnych (jak na polskie warunki) a tu kicha. Nawet giełda to dziadostwo. Już raz o tym wspominałem, że przyczyn trzeba szukać w bliskości granicy z Niemcami. Na Dolnym Śląsku jest wiele osób trudniących się sprowadzaniem sprzętu zza zachodniej granicy, często nowego a w znacznie niższych cenach niż w Polsce. Sklepy nie mają prawa istnieć, (Combit jest właśnie sklepem, który uprawia ten proceder :-)).

ja tam chodze po czesci elektroniczne..wiecie audio DIY to nie wszystko czym sie zajmuje..z czegoś trzeba zyc..i jak sie telewizorek trafi do naprawy to powielaczyk mozna kupic..ale z zasady to zródło kiepskiej jakosci czesci elektronicznych..bo te lepsze to maja tylko na zamowienie..

A fakt ze z tymi komórkowcami to juz jest przegiecie pały ..kurde mam swoja komóre juz od trzech lat i nawet nie wiem jakie ma funkcje..jak mozna sie jarac kolorowymi ekranikami..czy obudowami..

Pozdr Audiofil z Wrocka..tak tak czasy hali ludowej mineły bez powrotnie..

zgadzam sie pełno tam szajsu ale jeden gość mniał jakiś starszy cd nada i creeka 4330 to mnie zdziwiło szkoda tylko że gość chciał tak drogo za te klocki bo za 1,5 rocznego creeka chciał 1400 zł. w tej cenie to można już zaszaleć na nwych klockach w podobnej klasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.