Skocz do zawartości
IGNORED

Jack Bruce, Cream, Eric Clapton

jotesz

Rekomendowane odpowiedzi

no i kto oglądał na TVP Kultura to co w tytule???

jak wrażenia?

Ja jestem za, ale przeciw temu, żeby takie muzykalia dawać na mono, jak w jakimś czwartym świecie!!!

Panie Dyrektorze Jacku Wekslerze - pogoń swoich chałturzystów telewizyjnych...

muzyka łagodzi obyczaje

Wrażenia muzyczne po koncercie Cream - kosmos !!! Od razu zamówiłem tegoroczną edycję ich koncertów na 2cd.

Koncert Claptona - po takim gejzerze wrażeń był po prostu nudny. Na taki nudnawy blues trzeba mieć nastrój. Ja byłem zbyt rozogniony żeby dać się wkręcić. Odpadłem.

wreszcie i ja zacząłem dawkować sobie ten ponad trzygodzinny materiał a zacząłem od końca. Clapton w trakcie sesji do płyty "Me And Mr. Johnson" jest kapitalny, wstawki dokumentalne są znakomite a granie nic a nic nienudne (ach te polskie zaprzeczenia przeczenia). Co ciekawsze film ma porządne stereo, więc to mono na początkowym koncercie Jacka Bruce'a jest winą realizatorów zapisu z 1992 roku - swoją drogą - gdzie odbywał się ten koncert - w Kongresowej?

Pozdrowienia

muzyka łagodzi obyczaje

zildjian - to przekracza moje możliwości - pc i nagrywarka dvd to piętro a tv i sat to parter i nie żądaj, bym to znosił i łączył ze sobą!!! Zresztą i tak nie wiem, czy by to zadziałało...

pozdrowienia

muzyka łagodzi obyczaje

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.