Skocz do zawartości
IGNORED

Harman Kardon 230 czy 135

puchaatek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich .Dotychczas biernie uczestniczylem w zyciu na forum ale dzis napisalem bo chcialbym was prosic o porade.

1 Mam zamiar kupic Harman Kardon 230 ale 135 jest w podobnej cenie co radzicie ?

2 Podczas odsluchow w/w ampli na identycznych kolumnach ktore mam w domu bas nie schodzil tak nisko jak u mnie w domu na moim aktualnym ampli .Czy to moze byc spowodowane wina pomieszczenia odsluchowego ktore jest wieksze i kolumny byly dosc daleko od scian czy jakimis ustawieniami amplitunera ,w ktore podczas odsluchu sie nie zaglebialem . z gory dziekuje za porade od uzytkownikow w/w sprzetu.

I goraco pozdrawiam bo juz cos zimno :)

https://www.audiostereo.pl/topic/22803-harman-kardon-230-czy-135/
  • 2 tygodnie później...

a czemu nie chcesz h/k 235. jak sie dobrze poszuka to mozna dostac w naprawde przyzwoitej cenie. teraz sie przymierzam do zmiany wzmaka i jestem przekonany prawie na 100% ze to bedzie najlepszy wybor. troche sie balem ze 50w na kanal to nie jest specjalnie duzo (moj pokoik ma calkiem spora kubature) ale juz minely mi wszelkie watpliwosci.

co do niskiego schodzenia to zaobserwowalem "dziwne" zjawisko. testowalem podobne wzmaki yamahe i onkyo w identycznych warunkach, to pierwsze ma lekkie podbicie na niskich i faktycznie brzmi to lepiej (jak ktos lubi mocne uderzenie). czy u ciebie nie jest podobnie?

ps. jestem otwarty na wszelkie komentarze w sprawie mojego zakupu, do momentu uzbierania $:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.