Skocz do zawartości
IGNORED

V.d.H. D352 Hybrid + V.d.H. B5 H.F. !!!!

toksaj

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie prosze o komentarz w sprawie konkretnego wyboru;

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

moj sprzet to HK 675, HD 755 i AA Hyperion 3

Czego oczekuje od kabli: rozbudowy i uszczegolowienia sceny, ocieplenia Harmana.

Dodatkowe informacje w "o mnie"

Prosze o wsparcie i rade, zanim ewentualnie zdecyduje sie na zakonczenie licytacj, jezeli macie inne typy na Allegro to takze prosze, musze w poniedzialek zlozyc zlecenie- jest wazny powod.

pzdro. Tomek

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/23001-vdh-d352-hybrid-vdh-b5-hf/

> elfan

nie wiem, czy ma to wielkie znaczenie, ale chodzi o Bay B5, rozumiem tez, ze nie polecach konfekcji, jedynie orginalne pudelkowe wykonania.

ps. moze ktos jeszce wlaczy sie do dyskusji, serdecznie zapraszam.

Bay c5 bardzo ociepli brzmienie, ale jest mało szczegółowy, zbyt mocno ucina górę, ale ma bardzo mocny bas, trochę gorzej ze sterefonią, bardziej polecałbym V.D.H. Integration Hybrid - duzo lepszy.

hola! Różnica pomiędzy kablami oryginalnie konfekcjonowanymi, a z wtykami przylutowanymi przez pana Mietka jest bardzo znaczna. Właśnie w przypadku vdH miałem okazję usłyszeć drastyczną różnicę, jaką daje oryginalnie konfekcjonowany interkonekt, a cięty ze szpuli. Niestety tych modeli, o których piszesz nie znam, ale za to głośnikowy owszem - możesz liczyć na mięsisty dźwięk z całkiem miłą, bo detaliczną górą pasma, która jednak jest nieco wycofana. Czyli powinno pasować do Twego systemu. Pozdrawiam

Witam, róznica w brzmieniu między bay C5 a Integration Hybrid jest słyszalna nawet na sprzecie budżetowym, i to od razu, bay C5 poleciłbym do bardzo jasno grającego zestawu, bo ucina wysokie tony drastycznie, Integration Hybrid też ale w mniejszym stopniu i przy tym jest dość zrównoważony nie wiem jak się do tego rodzaj konfekcji bo słychałem oryginalnego Integration Hybrid i Bay C5 z "metra i z końcówkami Nakamichi"

wobec poprzednich wypowiedzi mam pytanie :

jaka jest różnica między oryginalnie zakonfekcjonowanym IC a takim który został dobrze zlutowany dobrą cyną z dodatkiem srebra poza fabryką ???

I nie jest to pytanie retoryczne,może po prostu ja tego nie rozumiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.