Skocz do zawartości
IGNORED

Audycja audiofilska w radiu Jazz

PILOT

Rekomendowane odpowiedzi

Jak Wam się podobała wczorajsza audycja ? Mnie najbardziej podobał się super audiofilski temat ciągnięty przez ponad 30 minut audycji, a dotyczący systemu odstraszania zwięrząt leśnych od torów kolejowych przed nadjeżdzającymi pociągami.

Pan Stryjecki jak widać jest zwolennikiem dość szerokiej definicji audiofilizmu. W tym kontekście reklamowanie tej audycji w radiu jazz jako "najbardziej audiofilskiej" jest dla mnie przejawem nieudolnej kampanii przedwyborczej :-)

https://www.audiostereo.pl/topic/23015-audycja-audiofilska-w-radiu-jazz/

>marekzawa

Tak o tej właśnie rozmowie. Człowiek słyszy przez cały dzień reklamę, że oto najbardziej audiofilska audycja, zrywa się i wraca do domu na 21.00 żeby czegoś ciekawego posłuchać i przez pół godziny słyszy pieprzenie nie na temat. Super profesjonalny Pan nadredaktor. Wielu komentatorów popełnia gafy językowe, ale to co zrobił Pan redaktor rozbawiło mnie do łez:

Pan Redaktor: co poprawia w brzmieniu zmiana zasilania odtwarzacza CD ?

Gość: dynamikę i przestrzenność

Pan Redaktor wtrąca: "czyli wszystko" :-)

Ten facet jest dla mnie nieobliczalny i niewyważony. Sama audycja bardzo powierzchowna. Wszystko poprawia brzmienie niesamowicie: kondycjonery, kable, tuning CD. Tak jest i koniec. Wierzcie , albo nie. Ale żeby podrążyć dlaczego, to już niestety ..... "takie rzeczy to tylko w Erze".. :-)

Gratulacje dla Pitdoga. Jest liderem w zadawaniu sensownych pytań do gości programu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.