Skocz do zawartości
IGNORED

Gratulacje dla Petera Daniela

Gustaw

Rekomendowane odpowiedzi

Dla tych co w zakładce STEREO mało bywają:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/23098-gratulacje-dla-petera-daniela/

_igod_ - widzę, że działasz na zasadzie jak poniżej.

Na Zach. kiedy widzą , że sąsiad ma cztery krowy, to myślą co zrobić , żeby też mieć cztery. Natomiast jak widzą w Polsce, że sąsiad ma czery krowy, to myślą, co zrobić żeby mu zdechły.... To, że ludzie się cieszą, że forumowemu koledze coś się udało, to chyba dobrze Panie Igodzie ?

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

"To, że ludzie się cieszą, że forumowemu koledze coś się udało, to chyba dobrze Panie Igodzie ?"

Od poniedziałku nie potrafiłem doprowadzić mojej kobiety do orgazmu. Wczoraj mi się to udało!

Proszę, załóżcie 7 tematów o tym, że mi się udało. To takie ważne dla mnie, dla Was i dla kościoła.

nie widzialem tam zadnego wzm. ani klona jego. Ja nie mam nic przeciwko Peterowi a nawet bardzo go szanuje gdyz szanuja go inni forumowicze ale za co jest to wyroznienie? czy za obudowe wzm czy za .......

A za co niby miałbyś dostać tą nagrodę? Za wykręcanie się od wysyłki wzmaka?

No to masz ją u mnie:)

"Co prawda wykręty nie są najwyższych lotów, jednak wystarczająco skuteczne"

Tak orzekła kapituła, w składzie jednoosobowym.

Nagroda jest najlepsza na świecie, ale niestety mogę ja wysłać dopiero po wpłacie na moje konto składki za wzięcie udziału w konkursie:)

domyślam się senicz, że razem ze twoim Mistrzem będziecie się próbować doprowadzić do ekstazy :)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Rambo, ekstazę to będą mieli na wejście, potem dorzucą jakiegoś kwasa i przepalą petardą ze szklarni Senicza:)))

Senicz, daruj sobie te suchary o wysyłce wzmaka do rekina. Chciałem, zebyś mi wysłał lampiaka, którego też raczej nie ma i też wymiękłeś.

w końcu to zielarstwo - jak pisze senicz o swoich zainteresowaniach w "o mnie" nie jest wcale takim bezpiecznym hobby :)

lampiak gnije w piwnicy. Brudny i smierdzi myszami. Nie chce mi sie go szykowac tylko po to abys uwierzyl, ze mozna lampiaka zrobic z df pod sto. Ty nie potrafisz? juz w latach 50 robiono takie rzeczy. Zadzwon do markowa to ci wytlumaczy 022 843 27 28. Kiedys staralem sie wycinac z lamp max Zrobilem operacyjnego duzej mocy na lampach. Lezal sobie spokojnie w piwnicy ale przywiezli mi ziemniaki i akurat musieli zwalic na niego. Zostalo chassi i zniszczone lampy. Trafa byly dostawiane na przewodach na osobnej desce. Oczywiscie dc uklad. jak masz chwile czasu to narysuj nam jak ty sobie wyobrazasz schemat do takiego wzm lampowego. Przyzekam nie bede sie smial!

> _igod_

Z calym szacunkiem...chodziło mi o Polaków, którzy niestety tacy są jak wyżej napisałem. Oczywiście nie jest to generalna zasada, ale w większości.

Kiedyś leciał sobie taki filmik w TV pt "Zielona karta" i tam Polak mieszkający od długiego czasu w USA stwierdził mniej więcej to samo, co napisał Rambo:

[...] Polacy lepiej się czują jak innym wiedzie się gorzej [...]

wy tu kłócicie się o szczegóły a tam gdzieś w piwnicy gnije najgenialniejszy lampiak świata :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.