Skocz do zawartości
IGNORED

Sub ELAC 50

maciek1

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie! Moje poszukiwania suba trwają niestety... a moze na szczęscie! Dzisiaj wpadł mi w oko - bo w ucho nie było mi dane :)) sub ELAC 50. Design naprawdę fajny , ale to rzecz gustu i raczej jak dla mnie mało istotna. Czy ktoś go odsłuchiwał? Jak się sprawuje w muzyce i kinie? Wszystkie subki, jakie słuchałem tak do około 1kzł i troche wyżej to była rozpacz czarna... Ale nie było tego wiele, tak cos pod 10. Do tego niestety nie w moim systemie tylko w jakiś oszkliwych warunkach sklaepowych. No ale nawet uwzględnijąc dużą poprawke to porażka. Nawet bas z moich Dali 505 to high end high endów przy tym co słyszałem. No to wracam do pytania: ktoś słuchał tego ELAC'a? Pozdrawiam. MAciek

https://www.audiostereo.pl/topic/23141-sub-elac-50/

Rozumiem, nikt nie słuchał, nie widział... No trudno. JA sobie dzisiaj posłuchałem. Wyposażenie ma zacne, komplecik gniazdek, faza, złocone gniazda itd. Membrana w dół, rura naprzód:) Nieźle dmucha, tylko cholewka nadal nie do końca mnie to przekonuje... Koszt raczej niewielki chyba bo 800złtych. Chyba warto więc, tym bardziej, ze w sklepach interentowych to sporo więcej... Please, ratunku! Może ktos miał go lub ma w swoim systemie?! Maciek pozdrawia:)

https://www.audiostereo.pl/topic/23141-sub-elac-50/#findComment-435333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.