Skocz do zawartości
IGNORED

Koncert The Rolling Stones - 18.06.2006

martini dry

Rekomendowane odpowiedzi

Leszku, koncert organizuje Odyssey:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bilet kupowałem przez

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Masz na mysli bilet dla vipow czy miejsca na plycie? Moim zdniem bilety na ta trase sa bardzo tanie, na poprzednia byly sporo drozsze. Poza granicami naszego kraju bilety sa takze duzo drozsze. Najdrozszy bilet na Bemowo to koszt 210 zl, jak na Stonesow to jest to bardzo niska cena, w koncu idzesz na koncert gwiazdy wielkiego formatu, ikony i historii rocka. Bylem na kilku koncertach i smialo moge powiedziec ze 210zl za cos tak spektakularnego i mase wspanialych wspomnien to naprawde malo... Naprawde WARTO!!!

hehe nie musisz mnie akurat przekonywać! widziałem dinozaurów na żywo i to z bardzo bliska i potwierdzam, ale taka kasa za koncert na syfiastym bemowie to jest po prostu granda i tyle. oczywiście za koncert rs w londynie zapłaciłbym tyle samo lub więcej, tyle tylko że impreza tam nie równa się impreza tu. widzałem na wembley, fajnie było.

zresztą co tu gadać, koncert napewno będzie udany, tyle tylko że nie za moje pieniądze. a sektor dla wipów to jakaś chora sprawa: od kiedy rock jest muzyką dla wipów? mam siedzieć obok debili w krawatach, nie odróżniających satisfaction od mandaryny?

pzdr

Podobno vipowskie bilety kupuja bogate zagraniczne firmy i rozdaja pracownikom, klientom itp.

Bemowo jakie jest takie jest ale np Letna Park w pradze raczej niczym sie nie rozni a akustyka byla bardzo dobra i i nie bylo z niczym problemow no moze tylko z deszczem:) Dodatkowo nigdzie indziej w Polsce nie ma warunkow aby przyjac taka ilosc widzow.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.