Skocz do zawartości
IGNORED

Pioneeer C S - 9 0 1, ale dobre to jest?

a&k

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie czy te kolumny są coś warte? mowa nie o tych bardzo starych konstrukcjach, tylko tych z lat 90', Orientuje się ktoś ile to moglo kosztować nowe i ile jest warte na dzień dzisiejszy. Jakie są wasze opinie na temat tych kolumn, jak na moje gusta i pojęcie to nic wspaniałego...strasznie zamulają przynajmniej mam takie wrażenie..., ale mogę się mylić gdyż zielony jestem;]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/23588-pioneeer-c-s-9-0-1-ale-dobre-to-jest/

To jest aż tak straszne??? Słyszeliście je czy tylko mówicie na podstawie firmy i samego wykonania....czasami szajsior potrafi pozytywnie zaskoczyć......jak na moje opcje to chyba nie jest taki straszny syf..... Chodzi mi o to żeby to była opinia odpowiednia do ceny wiem że sa kolumny za 10000 lub wiecej tysiec ale mnie nie stać i podejrzewam ze i tak nie doslyszalbym tak jakis suepr roznic....Czyli ogolem czy to jest az tak straszne???

>a&k -miałem te Pionki jakieś 12 lat temu i juz wtedy nie pasowało mi coś w dżwięku dlatego je rozkręciłem i okazało sie że w środku zapomnieli dać cokolwiek do wygłuszenia poza cieniutka gąbką na spodzie.

Pamiętam że robiłem eksperymenty z wielkością i grubością gąbki i w końcu optymalnie wstawiłem ją.

Niestety bez dodatkowego wygłuszenia ten bas jest pusty a reszta pasma i tak zostawia wiele do rzyczenia.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.