Skocz do zawartości
IGNORED

komórka na kartę c.d.

Meloman

Rekomendowane odpowiedzi

dziękuje wszystkim za poprzednie odpowiedzi,

ostatecznie zdecyduję się na Nokię 6100...

Era ma w tej chwili ciekawą ofertę, która pozwoli kupić mi ten aparat za złotówkę, pomimo, że nie jest na abonament, ale na kartę

warunki- umowa na 24 miesięcy, i co miesiąc muszę doładowywać za min. 20 zł lub 50 na kwartał.

w piątek nawet już byłem w punkcie usługowym, ale z transakcji nici. potrzebne są papiery o zatrudnieniu.

i tu mam zagwozdkę bo nie wypytałem się do końca.

czy Operatowi wystarczy tylko potwierdzenie, że aktualnie jestem zatrudniony czy muszę dodatkowo udokumentować, że w okresie najbliższych 2 lat mam zagwarantowaną w umowie pracę?

szkopuł w tym, że w mam czasową umowę, która kończy mi się listopadzie...

czy w ogóle o tym wspominać czy pominąć to milczeniem. a czy trzeba im udokumentowywać zarobki?

wiem, że najlepiej spytać się w sklepie, ale jutro chcę w biurze załatwić formalności z księgową a po południu zawrzeć transakcję i w końcu kupić ten telefon.

chyba ważną informacją jest staż pracy, że np. nie jestem stażystą, asystentem itp....

w sumie gdybym miał umowę o pracę bezokresową, to ona przecież też w żaden sposób nie zagwarantuje, że w ciągu tych 2 lat nikt mnie nie zwolni.

więc w sumie nie pownni się czepiać.

proszę o poradę jaki świstek im przygotować....

https://www.audiostereo.pl/topic/23962-kom%C3%B3rka-na-kart%C4%99-cd/

pomimo, że nie

>jest na abonament, ale na kartę

>warunki- umowa na 24 miesięcy, i co miesiąc muszę doładowywać za min. 20 zł lub 50 na kwartał.

co z ludzi robi marekting.. skoro musisz co miesiac/kwartal placic to to jest abonament... czy zwie sie to mix, fun czy jakis inny grzyb ale jest to abonament.. (okresowe swiadczenie pieniezne w zamian za usluge.

>proszę o poradę jaki świstek im przygotować....

przede wszystkim zgodne ze stanem faktycznym, inaczej wprowadzasz w blad druga strone umowy (oszukujesz?), a czy majac takie a nie inne zatrudnienie podpiszesz umowe mozesz ise dowiedziec w kazdym punkcie Ery.. wiem wiem byloes nie zapytales, ale zamiast wchodzic na audiofilskie forum moglbys wejsc na strone www.era.pl i tam poszukac albo zadzwonic na ich infolinie. W ostatecznosci sa tez grupy dyskusyjne i fora posiwecone telefonii gsm. Szanujmy Lukara... skoro jest to forum audio/kinodomowe to poruszajmy sie w obszarze tych sfer. to nie onet ani inna interia...

• Redaktorzy

jeśli masz problem z zaświadczeniem o zatrudnieniu powinno wystarczyć poświadczenie o zameldowaniu z Urzędu Gminy, ale zaświadczenie o zatrudnieniu na czas określony przynajmniej w Plusie jest akceptowane (musisz być zatrudniony w dniu podpisywania umowy i tyle).

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Fr@ntz bocznica cy nie bocznica... w zamierzeniu bocznica miala byc miejscem dyskusji ogolnych a nie zadawaniu pytan na ktore odpowiedzi mozna szybciej i lepiej otrzymac gdzie indziej... co ma telefon z audiofilstwem? tylko mi nie mow ze mp3.

poza tym kazde kolejne pytanie z cyklu jaki cd za 632 zlote sie kwituje "ARCHIWUM" i "WYSZUKIWARKA" to chyba ma to na celu ze najpierw delikwent ma poszukac informacje ktora go interesuje, zwlaszcza ze akurat ta informacja nie jest scisle tajna, a nie zasmiecal forum...

Fr@ntz nie pasi... to jest forum o takim hobby co zwie sie audio, rownie dobrze wg ciebie mozemy dyskutowac o mace, plynie do naczyn, weglu, ropie, prostytutkach itd bo w takiej duzej grupie (cos kolo 5000?) znajdziemy chyba ludzi majacych jakies powiazania z kazdym biznesem. I co? to jest audio? audiostereo.pl jest forum tematycznym, a przynajmniej stara sie.

i starajmy sie zeby tak bylo, zeby tu bylo merytorycznie a nie pieprzenie kotka za pomoca mlotka...

• Redaktorzy

idąc Twoim tokiem rozumowania na bocznicy nie można byłoby pisać o "polityce, motoryzacji i 99% innych rzeczy które tutaj się znajduje ;)

eot.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

do tej pory traktowałem tą grupę forum dyskusyjnych za ostatni bastion rozsądku i kultury

jeżeli znajdziesz mi ofertę, w które nie będę MUSIAŁ płacić za korzystanie z telefonu będę wdzięczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.