Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z głośnikiem w Nokii 6100

Radi 83

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że to nie to forum ale nie widze potrzeby zapisywać się na forum o telefonach w celu jednej porady a tu może znajdę użytkownika tego telefonu wśród licznej grupy forumowiczów.

Tak jak w temacie proszę użytkowników Nokii 6100 aby napisali czy w ich telefonie podczas połączenia w głośniku słychać takie syczenie jak w kolumnach a ustawiłem głośność na maxa. W moim starym telefonie SE T68i ustawienie głośności nie miało znaczenia.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

Nie bijcie za mocno :-))

czy w twojej nokii jest taki szum szyyyyyyy czy może siiiiiiii a może nawet szuuuuuuuuu bo jeśli jest sssssssss to niedobrze oj niedobrze ..........

(głupia odpowiedż ale niemniej mądre pytanie

Robi tak ssssssss i dodam jeszcze że była już z tego powodu w serwisie i w raporcie z naprawy wpisali tak " naprawa interfejsu, zmiana oprogramowania, strojenie a w użytych częściach zamiennych jest antena i głośnik.

Sam juz nie wiem co o tym mysleć bo wedłóg mnie jedyną poprawą jest to że jak się przyciszy głośnośc w telefonie to ten dżwięk sssss staje się coraz cichszy a przed oddaniem do serwisu nie miało to znaczenia.

Zamiast nokii kup sobie cos lepszego i bedzie spokoj. Serio teraz bo czasami sobie zartujemy.

Masz prawo do reklamacji i zwrotu pieniedzy skoro to kaszanka.

pzdrw

soso

Radi 83 > mialem te nokie-jakosc rozmow byla nieciekawa, myslalem ze glosniczek przeszedl juz swoje. Dlatego tez wymienilem go na nowy, ale jednak poprawa jakosci polaczen nieznaczna-dalej kiepsko. Pozniej ja sprzedalem, pospolici ludzie czasami nie zauwazaja niektorych mankamentow i wydaje im sie ze jest to wszystko normalne.

Jakos zauwazylem ze telefony ktore mialem z zagranicy maja troche nizsza jakosc polaczen, niewiem czy one bardziej dopasowane do zagraniczych sieci a z naszymi sie gryza?

Mam teraz siemensa z zagranicy, z poczatku byla niska jakosc polaczen echo itp, jedna spro w nim grzebalem z softem i teraz jest wszystko ok a i dodalem jeszcze tam takie pierdy od posliego operatora.

osobiscie posiadam ta komorke od poltora roku. poza drobnymi starciami (przejechala po betonie....) sprawuje sie bez najmniejszych problemow.

soso: "kup sobie cos lepszego"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.