Skocz do zawartości
IGNORED

pomysły na walentynki

liberas

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie, może jestem mało pomysłowy ale gdzie można z kobitką wyskoczyć w tym dniu? Nie chodzi mi o kino czy zwykłą knajpę. Coś bardziej orginalnego. Jestem dosyć akulturalny i mimo iż z Warszawy nie mam rozeznania. Nie pogardziłbym jakąś knajpką jazz'ową z muzyką na żywo. Jednak ostatnio poszukiwania takiego lokalu nie udały mi się /2 lokale, jednak muzyki brak/. Macie jakieś pomysły lub rozeznanie w wydarzeniach "kulturalnych"?

Może Wy jakoś ciekawie czas spędzacie?

https://www.audiostereo.pl/topic/24355-pomys%C5%82y-na-walentynki/
  • Redaktorzy

Może najpierw zobacz czy Ci pasują klimaty zanim zaprosisz swoją Panią. Możesz sprawdzić:

- Jazz Bistro Piękna - Piękna 20 - Telefon: (22) 627 41 50/51

- Swingo Bar - Jana Pawła 52/54

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Dzięki Fr@ntz, ten pierwszy lokal sprawdzę, co do drugiego, to jeden z tych, w których byłem, jednak "zespół się rozchorował" więc nie doświadczyłem atmosfery.

Może jeszcze jakieś miejsca przychodzą Wam na myśl?

Moze tutaj?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kiedys bywalo fajnie jak jest teraz nie wiem bo dawno nie bylem:)

Pozdrawiam,

Michal

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

rzeczywiście mało oryginalne

wyskok w tym dniu do knajpki czy kina odradzam

a lepiej by było, abyś walentyki sprawiał jej codziennie, a nie tylko w dniu "nakazanego" święta

a ja dodam, że troszkę dla przekory swojej żonie kupuję kwiatka 13 lutego, no i w dzniu poprzedrzającym święto Kupały (trudne słowo)

• Redaktorzy

Ja swoją Małżowinę zaciągnąłem dzisiaj do sklepu z bielizną - Sama sobie wybrała na co miała ochotę, bez kolejek, bez nerwów i w spokoju. A potem puściłem na babską nasiadówę. Limit dobrych uczynków na ten rok mam z głowy ;))

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

od pięciu lat tłumaczę małżowinie, że walentynki to nie nasze święto. Jest nim święto Kupały i to obchodzę. Niestety nijak nie mogę dojść z Nią do porozumienia w tej materii i ja obchodzę polskie, a Ona oba...

Tak czy inaczej dałem się namówić na kino i drugą część "nigdy w życiu". Już mnie ciarki przechodzą...brrrrr!

Może zafunduj wizytę w salonie piękności? Umów się z obsługą, dajmy na to do 300zł, i sam skocz na parę godzin do jakiegoś salonu audio. Tym sposobem i wilk syty i owca cała :) a nic tak ponoć nie cieszy kobiet jak uczucie bycia ładniejszą niż inne kobiety:))

Kilka lat temu dziewczyna kumpla okleiła mu sałe auto w serduszkach i balonikach. Zrobiła to dwustronną tasmą do wykladzin. Do anteny miał przywiązane baloniki. Pomimo, że antenę mu urwało był zachwycony;)

>Doman

Miejsce wygląda bardzo ciekawie, nieomieszkam odwiedzić.

>Meloman

Widzisz właśnie mam w tym kłopot, że takie 'utarte standardy' to już na mojej drugiej połówce nie robią wrażenia :) Powiedziała mi bym ją zabrał gdzieś, gdzie będzie można miło czas spędzić, dobra atmosfera. Mam coś wymyślić i już. Więc ja biedny siedzę i w przerwach między pracą myślę.

>BeerfaN

Skąd ja to znam :) A ztym salonem zawsze jakaś alternatywa, jednak niestety nie dla mnie... Bym pewnie usłyszał: Coś z moim wyglądem nie tak? I po głowie dostał. Zbyt dobrze ją znam :)

>lancaster

Też bym był zachwycony... ;)

Fajnie, dwa miejsca, o których nie wiedziałem, napewno się wybiorę, pewnie czternastego w którymś zawitam.

Jeszcze jedna rzecz mi do głowy przyszła. Muszę zobaczyć czy coś teatry organizują, może jakiś kabareton.

Jak z braku czasu całe życie człowiek na bakier z kulturą to i tego efekty, że nawet nie zna ciekawych miejsc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.