Skocz do zawartości
IGNORED

Olimpiada zimowa - klęska

Kubek

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda mi słów żeby opisywać to co nasi zawodnicy wyprawiają, ale za to na pocieszenie mamy swoją dyscyplinę :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/24657-olimpiada-zimowa-kl%C4%99ska/

Witam

Faktycznie "narodowych" emocji jakoś ta olimpiada nie wzbudza. Trudno się temu dziwić, skoro możemy się cieszyć jedynie z dwóch piątych miejsc. Trudno, może nasz kraj należy zaliczyć do "południowców" i to tych bez dostępu do Alp.

Jednak sama olimpiada chyba może się podobać. Z resztą od zawsze bardzo lubiłem Igrzyska Olimpijskie, zarówno letnie jak i zimowe. Właśnie zmierzam do łóżka po obejrzeniu rywalizacji par tanecznych. Bardzo lubię tą konkurencję i przyznam szczerze, że nieco mi przykro, iż nie mamy pary tanecznej, która mogłaby się pokusić o miejsce w pierwszej dziesiątce.

Żal mi też trochę pary amerykańskiej, choć z drugiej strony przyznam, że podczas przejazdu Rosjan (i nie tylko ich) ręce same składały się do oklasków.

A pamiętają Państwo parę francuską: Isabelle Duchesnay, Paul Duchesnay? O ile się nie mylę była to Olimpiada w Calgary. Niestety sędziowie mocno ich wtedy skrzywdzili. Takie jest przynajmniej moje zdanie.

Pozdrawiam

Witam

Hokej jak najbardziej. Niestety jak narazie udało mi się obejrzeć tylko mecz Finlandia - Kanada. Mam nadzieję, że od 1/4 będę miał więcej czasu na oglądanie.

A do nieobecności Polaków na większych imprezach niestety trochę się przyzwyczaiłem.

Pozdrawiam

Szkoda mi tylko, że nie było na olimpiadzie Pauliny Bobak - mistrzyni Europy w biathlonie (podopieczna tak jak kiedyś Kowalczyk trenera Jankowskiego) ktora jest w niezłej formie, widziałem na zawodach w Chochołowie, no cóż (jak wszędzie) decydują układy...

Pobiegła genialnie, chciałem żeby wygrała wbrew pieprzonym pismakom, redaktorom i innym wszechwiedzącym.

Teraz ci sami, którzy sobie robili jaja z jej poprzednich występów ustawią się w kolejce do lizania ... - bo jest temat i trzeba parę złotych skręcić.

A Pani Justyna dała piękny wywiad po zawodach. Brawo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.