Skocz do zawartości
IGNORED

A.M. Jopek: Szeptem - błąd nośnika ?

rokko

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem kolejną płytkę AMJ, tym razem "Szeptem". I znów błąd nośnika ??? Przypoominam, że poprzedni wykryłem na "Barefoot" tej samej artystki.

Tym razem błąd jest już na pierwszym utworze pierwszej ("czarnej") płyty: "Moja i Twoja nadzieja".

Wyświetlany na odtwarzaczu czas błędu: 03:16

Nie chcę tu opisywać tego błędu, jeśli ktoś ma płytę to powinien go usłyszeć.

Czy to ja mam wyjątkowego niefarta, a może mój odtwarzacz szwankuje ?

Witaj! jeste jest błąd. Tylko nie wiem czy nosnika:) tez sobie niedawno zakupiłem bo cena owszem owszem:) Wyglada to tak jakby delikatny przeskok (np. podobie masz na dismanie jak podkoczysz zbyt gwałtownie bez bufora), ale jak jest tego przyczyna tutaj nie wiem, jednak jest to bardzo wyraźne. No coś nie ma ta AMJ szczęcia do całości produkcji - niby wszystko wycyzelowane a tutaj takie klopsik... Pozdrawiam. Maciek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.