Skocz do zawartości
IGNORED

Następny wielki na naszym rynku

Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niestety nie podano jeszcze cen A.R. na naszym rynku.

Ale to bardzo cieszy,że ta świetna firma ma oficjalnego przedstawicela.

Tylko się cieszyć.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/25143-nast%C4%99pny-wielki-na-naszym-rynku/

Iplover- AR PH-5 nie bierze się z Polski tylko z USA :):) Już kiedyś pisałem- cena 2000$. W Polsce NIE MA dystrybutora tej firmy a wyłącznie pośrednicy pomiędzy jednym z dilerów (polakiem z pochodzenia) a fabryką.

Mam PH-1, który uważam za wyśmienite urządzenie. PH-5, podobno jest jeszcze lepsze:):) aż nie chcę słuchać, bo boję się, że musiałbym wymieniać:):)

Dzięki Zydelek za informację, ale wolałbym PH5 przed zakupem wysłuchać w swoim systemie, kupowanie czegokolwiek w ciemno, wcześniej czy później się zemści. Patrz Elbuś, który kupuje wszystko w ciemno i po pół roku wszystko sprzedaje, ale jego stać na tak kosztowną zabawę(tym bardziej że kupuje taniej). W ciemno to kupiłem tylko nowego Sondeka LP12/Ekos/Lingo/Akiva.

pozdrawiam

Polichlorkowinylowy Kochanek

A skąd info że AudioFast nie bierze z fabryki ?

Taka niecodzienna sytuacja miała faktycznie miejsce, ale wiele lat temu, za czasów Artis Audio.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.