Skocz do zawartości
IGNORED

najlepsze programy lojalnościowe

guzia

Rekomendowane odpowiedzi

Przyznaje korzystam z jednego; na stacjach BP i chwalę sobie, za pare tysięcy punktow mozna juz wybrac jakas zabawke dla dzieciaka ...

Ostatnio nawet czekałem na taki program Cyfry+ i doczekałem się!

Za 6 lat opłacania abonamentu (6~7tyś) teraz mogę sobie wykorzystać przyznane 800punktów tj jednorazowo 8zł !!!

Człowiek który myślał nad tą lojalką, chyba nigdy nie miał do czynienia z Klientem.

brak mi słów, co o tym myślicie?

https://www.audiostereo.pl/topic/25243-najlepsze-programy-lojalno%C5%9Bciowe/

Pieprzyć ich! Te programy to ściema i żerowanie na niskich ludzkich instynktkach. Chyna lepiej zataknować tańsza benzynkę niz przepłacać i się cieszyć z jakiś marnych punktów? Jedyny sensowny program lojalnościowy może być w sieciach komórkowych, np. w Idei. Tam jest to dość "naturalne" rozwiązanie, nie nachalne.

komórkowe ? kiedyś miałem program stokrotka i dziwnym trafem nie dostałem powiadomienia, że trzeba zgłosić chęć przejścia do nowego programu, oczywiscie nie nastepowało to automatycznie i wszystkie punkty stokrotki przepadły ...

A to pech... A co to była za sieć? Widocznie uznali, że nie opłaca się informowac o tym klientów... frontem, apnie frontem jak zwykle - to taka nowa strategia marketingowa, kamać :/

Najlepszy program lojalnościowy to supermarket otwierający stację benzynową i po chwili w okolicznych markowych stacjach robi się dziwnie taniej. W Statoilu na Poleczki ON potrafi być tańszy o 20 gr na litrze w stosunku do Statoila na Fieldorfa.

Witam

Nie jest ważne w jakiej sieci mam telefon, bo zapewne ta zasada odniesie się do większości.

Mam już umowe BEZTERMINOWą, i o dziwo bardzo o mnie dbają, nie prubują dodatkowymi opłatami karać za kilkunastodniowe nawet opuźnienia z płatnościami rachunków...

Według mnie, gdyby większość polaków, nie łaszczyła sie na telefonik za 1 zł, i beznadziejne programy lojalnościowe, i przeszła na umowy bezterminowe, dziś minuta w każdej sieci byłaby o połowę tańsza.

Zasada jest prosta, skoro firmie udało sie zgłuszyć FRAJERA, na 2 letnia terminówkę, to ma go "gdzieś", i traktuje jak swoją własność, natomiast o "wolnych strzelców" musi dbać, aby nie odfruneli do konkurencji.

jk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.