Skocz do zawartości
IGNORED

Sennheiser HD 535 czy Sennheiser EH 227

shrek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie miałem styczności z EH 2270. Posiadam za to hd535 i jestem bardzo zadowolony. Dużo bardziej podobają mi się od hd555.

Pewnie kupujesz używane (to starty model, od paru lat nie ma go w sklepach), uważaj na kable. Poszukaj o hd580 na forum - identyczny problem. To jedyny ich minus.

A moze macie jakieś inne typy słuchawek w cenie do 200 zł mogą być z 2 ręki.

Słuchawki powinny być zamknięte albo ostatecznie pół otwarte (mam małe dziecko) Najlepiej jak by zakrywały całe uszy. Będą używane raczej do nocnego słuchania muzyki i oglądania filmów. Mam możliwość podłączenia ich do wyjścia słuchawkowego w CD AKAI 57, amplitunerze stereo MARANTZ 2245 oraz amplitunerze do kina domowego YAMAHA 1300.

Philipsa 890 kupiłem bratu, słuchałem ich trochę. Do 535 bardzo dużo im brakuje.

Na moje ucho philipsy mają za dużo basu, nie jest on jednak tak szybki i precyzyjny jak w hd535. Dźwięk na hd535 jest bardziej detaliczny. Philipsy są też dużo cięższe, ciężko zapomnieć o fakcie, że ma się na głowie. Mi to przeszkadzało. Philipsa łatwo połamać, ja kupiłem lekko pękniętego za niecałe 90zł, sennki ok 180). Philips nie jest zły, w porównaniu do budżetowych słuchawek (słuchałem akg k66, sennheisera hd437) wypada bardzo dobrze.

Jeśli nie musisz aż tak bardzo oszczędzać kupuj 535. Polecam.

A co myślicie o tych JTS HP 535

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

post-130-100003307 1170290421_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.