Skocz do zawartości
IGNORED

ramię do roksana

floyd

Rekomendowane odpowiedzi

dziwnie mała średnica tego otworu montażowego,będzie kłopot z dokupienim ramienia ,mi przynajmniej nic nie przychodzi do głowy z dobrych ramion co by mialo taką małą średnice,napewno ramiona Staxa ( coś ok 16mm) ale to wydatek ze trzy razy większy niz przeznaczasz.

witam

sprawę już rozpoznałem

vanvideo poinformował mnie iż ramiona linn'a mają taką samą średnicę, co mnie cieszy

ale z 2 strony w faq linn'a (opracowanie ne necie - wkleję link jak znajdę, bo nie zapisałem) poleca się do roksana radiusa (taki własnie miałem na mysli, ale tez i innych) jako zamiennik ramienia Tabriz ramię rega rb300 - zastanawia mnie tylko dlaczego to ramię, a nie jakis inny wyzszy model z regi - roznica cenowa miedzy tymi ramionami jest b. duza

pozdr

>>floyd

vinyldemon ma rację.

Moja wina. Szybko zajrzałem w instrukcję w PDF linn basic, zobaczyłem jakieś 18 mm, ale nie dotyczyło to średnicy gniazda ramienia. Ta wynosi 24-25 mm

Przepraszam za wprowadzenie w błąd

Pzdr

ramiona SME nie pasuja do roksana, no cyba ze ktos wydłubie extra otwór pod mocowanie sme

ktos nawet teraz sprzedaje na allegro model

ja jednak zdecydowałem sie na ramie rega rb300 - moze ma ktos do spzedania po okazyjnej cenie ? :)

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.