Skocz do zawartości
IGNORED

bołers end łylkins series 700

Gość ożeszwmorde

Rekomendowane odpowiedzi

Dzwoniłem dziś na Andersa i umówiłem się na odsłuch jakichś siedemsetek - chcę być na bieżąco:-) A że na www ich nie ma to nie znaczy, że o nich nie wiedzą. Zrób sobie w tydzień nową podstronę z opisami technicznymi i fotkami...

Pozdrawiam

Gość ożeszwmorde

(Konto usunięte)

Toż wiem że wiedzą, ale wrzutka do hifiimuzyka z reklamą m.in. 700 była we wrześniu więc nie tydzień. Kolumny nie spadają z księżyca więc kto jak kto, ale importer/potentat może zrobić opis na www. odpowiednio wcześniej. Zresztą już je oblukałem na stronie B&W.

Ciekaw jestem czy bliżej im będzie (703) do cdm czy 600. A cena zachęcająca.

Podstawowa różnica chyba w konstrukcji obudów - przednia i górna ścianka z jednej giętej płyty MDF. Na zdrowy rozum, najlepsze kolumny pod względem stosunku jakość / cena powinny robić firmy, które potrafią połączyć wiedzę i doświadczenie konstrukcyjne z możliwościami technologiczno-produkcyjnymi. B&W wydaje się być dobrym kandydatem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.