Skocz do zawartości
IGNORED

Sprzęt audio z wysp

Point84

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

moj kolega wyjezdza wlasnie do pracy do anglii. wydaje mi sie , ze mozna tam duzo taniej niz u nas kupic jakies lepsze klocki (uzywane wzmacniacze, cd czy nawet kolumny), wiec pomyslalem, ze jesli by ktos chcial cos konkretnego z tamtad moglby mi podac np konkretna marke i model i jesli on by tam to znalazl (a i cena byla by atrakcyjna) to mogl by to przyslac.

co o tym sadzicie??

https://www.audiostereo.pl/topic/26629-sprz%C4%99t-audio-z-wysp/

witam,

mam brata w angli, a dokladnie to hyba w southampton.

sa tam jakies gieldy niedzielne gdzie jest duzo sprzetu elektronicznego, ale nigdy nie moglem go namowic zebycos kupil i przyslal do mnie...

juz duzo razy slyszalem ze tam mozna kupic sprzet audio duzo taniej.

Mieszkam od kilku lat w anglii i rzeczywiscie mozna tu czasmi trafic okazje ale nie jest az tak bardzo kolorowo.Za dobre klocki tez trzeba slono zaplacic.Jedtna przewaga jest fakt ze maja tu sporo sprzetu uzywanego i nawet uzywany pare miesiecy przy odsprzedazy rozni sie cena o polowe a czasem nawet wiecej.warto kupowac prosto od wlascicieli z ogloszen.Dla zainteresowanych podaje stronke gdzie znajduja sie ogloszenia zarowno prywatne jak i dealerow.Umieszczanie tam ogloszen po rejestracji jest bezplatne.WWW.AUDIOPHILECANDY.COM

• 1 rok później...

... a co sądzicie o tym NAD c 352 (nowy) za 299 funtów, chyba cena b. przyzwoita biorąc pod uwagę ceny krajowych sprzedawców. Czy miał ktoś może styczność z tym sklepem sprzedającym na EBayu?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.