Skocz do zawartości
IGNORED

Ile moż być warta yamaha cdx-1060

mb44

Rekomendowane odpowiedzi

>mb44

Widze, że nie tylko w Polsce zakańczają aukcje przed czasem ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ostatnio ne niemieckim ebay CDX 1050 poszła za 128 euro. To pewnie ta bedzie troche droższa ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rzeczywiście jest troche droższa 299euro

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

300 Euro wydaje mi sie cena nieco przesadzona... Natomiast nowa kosztowala nieco wiecej niz 1600 DM. Pamietam ze ktos pokazywal mi katalog z CDX 1030 (mialem ja wowczas) i tam bylo wyraznie 2000 DM. Ile jest warta dzis? Mysle ze skoro 1050 poszla za 650zl to 1060 w kartonie z pilotem w idealnym stanie mozna sprzedac za ok 900 - 1000zl. Nalezy jednak pamietac ze laser do niej jest koszmarnie drogi. Dla porownania nieco starszy Pioneer PD 9300 (2000 DM) z drugiej reki 100% sprawny z pilotem kosztuje dzis ok 800zl.

Strone z aukcja tej yamach podałem jedynie w odpowiedzi na post " Oli " :) , wiem ze 299euro to strasznie wgórowana cena i tyle bym za nią nie dał. Niestety mnie też ta Yamaha nie kosztowała mało bo w sumie 800zł.

Chyba nie będę jej narazie sprzrdawał, gdyż w CDX-5000 który chciałem kupić poleciał laser i sama naprawa w serwisie (bo nigdzie indziej sie nie da) wyniesie 200euro, a cena oferowana przez sprzedajasego jest jeszcze bardziej kosmiczna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.