Skocz do zawartości
IGNORED

Transport kolumn z Niemiec (Dortmund)

peperoni

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zwracam się do Was z prośbą o pomoc.

Chcę kupić kolumny od znajomego z Dortmundu. To niestety bardzo luźna znajomość (piąta woda po kisielu).

Kolumny mają jakieś 25x40x110 cm i każda waży ok 39 KG. Niestety nie ma żadnych opakowań (tylko owinięcie folią).

Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc w przetransportowaniu tego do Polski?

Nie ważne w które miejsce - w kaju to już jakoś sobie po nie pojadę.

Bardzo proszę o pomoc.

Kontakt [email protected]

pozdrawiam,

peperoni.

https://www.audiostereo.pl/topic/26775-transport-kolumn-z-niemiec-dortmund/

Bardzo śmieszne....

Jak nikt nie będzie w stanie mi pomóc to chyba zostaną te co wziąłem dziś na odsłuch....

Aha i jeszcze jedno: Ludovico to zjawisko! Pogratuluj kobiecie odkrycia.

ehhh...trochę za późno, był u mnie na kilka dni kumpel z Dortmundu właśnie, przyjechał 6 czerwca we wtorek... gdybyś planował wcześniejszy transport to moglibyśmy się dogadać a tak to dupa zbita...;)

No to rzeczywiście szkoda, ale po prostu nie wiedziałem. Sprawa wyszła na dniach dosłownie...

Dzięki. Może ktoś jeszcze się znajdzie kto może pomóc. Oczywiście nie za darmo (no, chyba, że będzie tak uprzejmy ;).

Wiadomość dla wszystkich zainteresowanych przywozem sprzętu z Niemiec (oprócz południa kraju).

Pan Jerzy Kosznicki z Poznania co najmniej raz na miesiąc wozi swój towar do Niemiec i wraca "pusty". Niedawno przywiózł moje Duntechy i wszystko było w najlepszym porządku. Zgodził się żebym podał jego namiary:

0601 79 90 16

[email protected]

Może dostarczyć do Poznania albo gdzieś po drodze z granicy. W razie czego, proszę o kontaktowanie się z nim bezpośrednio.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.