Skocz do zawartości
IGNORED

a co to jest piterkorea ?

prezes2005

Rekomendowane odpowiedzi

założenie tego wątku naleąy do sztuki płodzenia bezsensownych .

także przygadał kocioł garnkowi , chodź nie do końca bo pierkorea czegoś chce się dowiedzieć w przeciwieństwie do Ciebie Trollu .

Prezes2005, pytacie "co to jest"?. Piterkorea jest - jak sam pisze - cytuję: "maniakiem firmy Onkyo". Ja z kolei może po ostatnich przygodach zostanę mania..., tfuj miłośnikiem Marantza. Jeden lubi ci.., oj pardon - miało być oczywiście rybki, inny z kolei akwarium:). Późny wieczór i wszystko wychodzi tak na opak:)

Ale korzystając z okazji, Piotrze spróbuj posłuchać jednak różnych urządzeń innych firm. Nie musisz od razu kupować, daj sobie szanse, żeby swoim uchem zdobyć trochę doświadczenia. Samo forum wiele naprawdę nie da. Może być pomocne ale odsłuchów nikomu nie zastąpi. Upierając się przy Onkyo osiągniesz pewnie w końcu etap taki, że jak ogłoszą w Wielkiej Grze temat ""urządzenia marki Onkyo" to pewnie będziesz jednym z faworytów, tylko po co? Swiat na Onkyo się nie zaczyna i nie kończy. Widziałem, że w jednej z aukcji licytowałeś amplituner do kina tej firmy i byłeś skłonny wybulić za to 600zł. Za te pieniądze koledzy naprawdę doradzą Ci już zakup porządnego klocka do stereo jeśli chcesz mieć w miarę porządny sprzęt. Żeby sprzęt dawał satysfakcję to nie musi być od razu MacIntosh Twojego szwagra, ale też nie upieraj się tak przy tych klockach Onkyo z niskiej półki.

w którymś wątku ktoś doradził Ci chyba, abyś zainteresował się Marantzem z jednej z aukcji. Ty się nie zainteresowałeś ale ja go wziąłem i jestem na razie bardzo zadowolony. Za 395zł które za niego dałem gra wyśmienicie. Ktoś Ci wtedy naprawdę dobrze radził, rozmawiaj i szukaj kolejnyh okazji.

dziekoje ci za ta wiadomosc wezme sobie to pod uwage ale jezeli ja kiedys zaczynalem od tak zwanego zodiaka i kolumienek z tonsila o calej mocy 10 watt a potem mialem cos tam lepszego jakas wize z philipsa to wiesz teraz to co mam jest dlamnie dobre

doskonale to rozumiem

ja mając mało kasy zacząłem inwestować najpierw w płyty (bo po co sprzęt jak sie nie ma na nim co słuchać). Miałe dużo muzy na kasetach, a te płyty co zacząłem kupować słuchałem na amplitunerze Unitry a za "źródło" robił czytnik w komputerze (nie z wyboru:)). Początki są trudne, zawsze od czegoś się zaczyna. Ale sądząc po wspomnianej aukcji raczej nie jesteś zmuszony polować na sprzęty na allegro w granicach 50 zł za klocek. Nie namawiam Cię abyś jutro już sprzedawał to co masz. Ale szukaj okazji do posłuchania innych sprzętów, pytaj czego warto posłuchać. Ze sprzętem jest tak: zawsze może być lepiej - niestety. Dlatego ja np nie biegam po salonach audio i nie odsłuchuję klocków po kilka tys. za sztukę, bo potem okaże się, że nie będę czerpał przyjemności ze słuchania na swoim sprzęcie. Posuwać się "do przodu" nadążając za własnym portfelem i .. cieszyć się muzyką - to jest najważniejsze (tu pozdrowienia dla audiofili "trzypłytowców").

jacm, 18 Cze 2006, 22:20

>założenie tego wątku naleąy do sztuki płodzenia bezsensownych .

>

>także przygadał kocioł garnkowi , chodź nie do końca bo pierkorea czegoś chce się dowiedzieć w

>przeciwieństwie do Ciebie Trollu .

Dosyć odważnie uzywasz słowa troll ale to już twoja sprawa

Wątek bezsensowny podobnie jak juz kilka tytułowego kolegi, nie wiem ile ma lat i czy to co robi jest nieudolna forma zaistnienia, która mogłaby miec miejsce zupełnie gdzie indziej i tylko na to chciałem zwrócic uwagę

pozdrawiam

do admina: wątek do kosza :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.