Skocz do zawartości
IGNORED

Stopki pod sprzęt... gdzie dostac?

stecko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Panowie i Panie:) gdzie moge dostac stopki pod sprzet? Chodzi mi o zlote (mam srebrne moge tez zamienic na zlote:) . Znacie jakies sklepy , czy wogole sa w sprzedrzy luzem na sztuki:) potrzebuje 8 sztuk, kupie albo zamienie za srebrne...

pozdr

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

https://www.audiostereo.pl/topic/26801-stopki-pod-sprz%C4%99t-gdzie-dostac/

chodzi mi o plaskie- chce wymienic moje srebrne za zlote:)

niestety nie jestem z warszawy:/ a ten sklep ma stronke www??

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

stecko, zabrałeś się za tuning sprzętu?:)

tylko nie odbierz powyższego jako złośliwe, taki tylko żart. Chciałem Cię zapytać, jak ta Yamaha ma się w odsłuchach do Twojego poprzedniego Technicsa? Tak z ciekawości, bo sam najpierw na ten model Yamahy (jak pamiętasz) spoglądałem przzed zakupem. Jednak skończyło się na czymś innym. Dodatkowo twoja miała tuning i jestem ciekaw czy słychać jakieś kolosalne różnice w stosunku do "półkowego" Technicsa.

Pozdrowionka

...ale jednak Twoich wrażeń po osłuchu nie znalazłem, jak znajdziesz chwilę to skrobnij coś w tamtym wątku gdzie pytałeś o Yamahę, sorki jeszcze raz że w tym wątku jest na inny temat.

clo2 to byl harman a nie yamaha:)))

napisalem w tamtym watku:)

hehe no chyba bede musial chodzic po gieldzie - choc samych stopek nie sprzedadza zapewne a te uzywane moga byc w kiepskim stanie....:/

Szukasz stopek pod sprzęt?

Patrz tutaj (drugi post od dołu strony, "beer tweak"):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tylko nie wiem czy gdzieś w Polsce dostaniesz takie piwo :)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.