Skocz do zawartości
IGNORED

MixPlus-Złodziei !!! i innych gsm

SamoBiBo

Rekomendowane odpowiedzi

temat następujący - skończyła sie umowa w mixplus ostatnie doładowanie itp. tel. zablokowany na koncie 30zł.następny dzień rano doładowałem za 30zł już bez umowy i innych zobowiązań, a wczoraj zmieniam taryfe z tej co była na team7 że promocja i za darmo pacze a na konie 0,01zł a był 43zł konto zablokowane!!! Kur...y i złodzieje! żyła na czole mi taka wyszła że wygląda jak baypas od słonia.

Dzwonie do "szanownej" odsługi kięta bo łaskawie podnieśli słuchawkę po 2,5 minuty i baba rozwleczonym głosem mówi - w.....c...z...y...m m...o...g...e... p..o...m...ó..c. dreszcz mi przeszedł po plecach bo myślałem że znalazłem się w jakiejś głębokiej komunie a co najmniej w komedii Barei.

baba mowi - "konto zerują jak sie kończy umowa i przechodzi w inną taryfe"

FAKTY;

- nigdzie , nigdzie!! kur...a nie pisze że kradną to co jest na koncie jak sie zmienia taryfe a zwłaszcza po umowie!

- około 15 zł było doładowane po temat następujący - skończyła sie umowa w mixplus ostatnie doładowanie itp. tel. zablokowany na koncie 30zł.następny dzień rano doładowałem za 30zł jusz bes umowy i innych zobowiążań, a wczoraj zmieniam taryfe z tej co była na team7 że promocja i za darmo pacze a na konie 0,01zł a był 43zł konto zablokowane!!!Kur...y i złodzieje! żyła na czole mi taka wyszła że wygląda jak baypas od słonia.

Dzwonie do "szanownej" odsługi kijęta bo łaskawie podnieśli słuchawke po 2,5 minuty i baba rozwleczonym głosem mowi - w.....c...z...y...m m...o...g...e... p..o...m...ó..c. dreszcz mi przeszedł po plecach bo myślałem że znalazłem się w jakiejś głębokiej komunie a co najmniej w komedi Barei.

baba mowi - "konto zeróją jak sie konczy umowa i przechodzi w inną taryfe"

FAKTY;

- nigdzie , nigdzie!! kur...a nie pisze że kradną to co jest na koncie jak sie zmienia taryfe a zwłaszcza po umowie!

- około 15 zł było doładowane po oostanim zablokowaniu i skonczeniu umowy 24rech doładowaniach więc jak jusz to przepaść powinna reszta kasy z 24tego doładowania(okolo 26 zł)

PYTANIE;

- kto mi to logicznie wyjaśni?

-POMOCY

-Czy są inni poszkodowani w podobny sposób?

jesli będzie odpowiednia ilość osób to sprawe czeba dać do UOKiK, albo jakiegoś sądu!. zablokowaniu i skonczeniu umowy 24rech doładowaniach więc jak jusz to przepaść powinna reszta kasy z 24tego doładowania(okolo 26 zł)

PYTANIE;

- kto mi to logicznie wyjaśni?

-POMOCY

-Czy są inni poszkodowani w podobny sposób?

jesli będzie odpowiednia ilość osób to sprawe trzeba dać do UOKiK, albo jakiegoś sądu!.

https://www.audiostereo.pl/topic/26857-mixplus-z%C5%82odziei-i-innych-gsm/

Po pierwsze, należy czytać regulaminy dotyczące zmian taryf, promocji i innych tego typu operacji. Nie przeczytałeś - sam miej do siebie pretensje.

Po drugie, spraw sobie słownik, lub sprawdzaj pisownię - zęby bolą, gdy się widzi tak prymitywne błędy.

• Redaktorzy

SamoBiBo - Teo ma rację. Postąpiłeś jak ponad 85% społeczeństwa i podpisałeś coś czego nie przeczytałeś (pomijam zrozumienie). Możesz mieć pretensję tylko i wyłacznie do Siebie. Zaciągając kredyt też niczego nie czytasz?

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

No bo regulaminy nie sa zbyt przyjemne do czytania, do rozumienia tez. Zazwyczaj wystarczy popatrzec i juz sie odechciewa.

A co do + to polecalbym sie przejsc do salonu i powinni milo wyjascin;)

-po pierwsze mam gdzieś pisownie a jak pana zęby bolą to do dentysty zapraszam:-)) dam zniszke.(polonista jakiś?-)

-po drugie umowe a nie regulamin przeczytalem 2 razy bo nie jestem tak prymitywny jak 85% społeczeństwa.

-po trzecie to może by szanowny operator ,jeżeli sie uważa za uczciwego, to powinien by łaskawie poinformować czy aby napewno chce zmienić taryfe napewno teraz bo jak tak to z przyjemnością mi ukradą 43zł z konta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-prosze mi pokazać taki punkt w regulaminie!!!

To są hamskie i złodziejskie zagrywki marketingowe, kasa ,kasa i kasa$$$$$!! ."...w dupach wam sie poprzewracało".

SamoBiBo, 23 Cze 2006, 22:10

>To są hamskie i złodziejskie zagrywki marketingowe, kasa ,kasa i kasa$$$$$!! ."...w dupach wam sie

>poprzewracało".

Mnie to rozwala na tym forum jak co chwile ktos pisze i polowe swoich bledow i problemow zyciowych zawala na marketing;-)

SamoBiBo

"-po drugie umowe a nie regulamin przeczytalem 2 razy bo nie jestem tak prymitywny jak 85% społeczeństwa."

a w umowie ktora czytales (bez zrozumienia) napewno pisalo ze dotyczy ona promocji X zgodnej z REGULAMINEM, ktorego oczywiscie nie czytales :)

wniosek: 85% jak nic :)

pozdrawiam

Ostatnio w dwóch salonach d. Idea otrzymałem zupełnie przeciwstawne informacje - w jednym z całą stanowczością powtarzano i to parokrotnie, że po zakończeniu umowu na czas określony nie mogę obnizyć taryfy, bo stracę zgromadzony "kapitał minut" (sic!). W innym - ze nie ma zadnych przeszkód, a minuty pozostaną. Wcześniej, rok temu, przy podpisaniu aneksu do umowy mieli obniżyć abonament, czego nie zrobiono. Kilkakrotne reklamacje nic nie dały, a w uzasadnieniu podawano, że podpisując aneks wyraziłem zgode na warunki (których akurat w tym aneksie i tak nie sprecyzowano) a poza tym nowa umowa została "zarejestrowana w systemie" i juz nic nie da sie zrobić..

Parę dni temu w innej (?) firmie przedłużałem umowę na dostep do internetu. Postanowiłem skorzystać z promocji. W umowie nie ma podanej ceny, tylko odwołanie do cennika i regulaminu promocji. Gdy poprosiłem o udostępnienie regulaminu, wręczono mi dokument dotyczący innej promocji niż podana w umowie, ale o bardzo podobnej nazwie ;-((

no to ja też przytocze historię z apteki:

pewien rozżalony klient składa w aptece reklamację na prezerwatywy : że" są słabo nawilżone i smak nie odpowiada"

a dziadek z kolejki : " i dopisz pan że spadają !!!"

Dzisiaj w LA jest zdecydowanie za goraco. Ptak nasral mi na szybe samochodu. Pies sasiada szczekal przez dwie godziny. Moja nowa sasiadka jest przepiekna laska, ale jest lejsbijka. A teraz swedzi mnie palec.

Rosja buduje gazociąg północny. W samochodzie coś mi stuka przy tylnej kanapie, a moi sąsiedzi nie przestrzegają ciszy nocnej i puszczają euro dance do białego rana. Prąd mają ze słupa, więc robią to też za moje pieniądze. Kur...y i złodzieje.

Mmmm, ten wątek zaczyna mi się podobać.

jacch:

>....Osoby, do których kierujesz swoje pytania, mają więc gdzieś twoje problemy. Proste....

>Mów za siebie - chyba proste?

Naturalnie - nieuków, którzy błędów nie zauważają, bo sami robią równie fatalne, moja uwaga nie dotyczy ;)

Przy okazji, moje gratulacje - udało ci sie użyć znaku zapytania bez popełnienia błędu. Uczysz się!

Gość

(Konto usunięte)

Takie to zycie .....tępy debil wszystko do wymiaru gramatayki i ortografi sprowadza:(

Jeśli się tylko _to_ umie i w kraju ciężko na chlebuś zarobić , to można mieć schize na _tym_ punkcie:)

Teo jestem pewien ,że masz delikatne dłonie od płynu do mycia naczyń :) Można wiedzieć co w tej kwestii jest na topie w Wlk. Brytani:)

jacch, acha, oczywiscie. Tepy debil, poniewaz potrafi poprawnie pisac. Masz tutaj kawalek Tyma, ale zaczniemy dla jasnosci twojej percepcji od wypowiedzi kwacha:

Kwach:

Zapytany, dlaczego przystępując do walki o takiej wadze nie postarał się o to, by mieć wszystkie papiery w porządku, wykazać więcej dbałości choćby w wypełnianiu ankiet. Kwaśniewski odpowiedział: (..) Uważam, że jako osoba, która zdała wszystkie egzaminy, mam ukończone studia wyższe. Mam jednak poczucie pewnego grzechu - otóż żałuję, że toku studiów nie zamknąłem formalnie magisterium. Co to było? Swego rodzaju nonszalancja, poczucie, że nie jest to w gruncie rzeczy ważne? Zapewne wszystko razem. Może zresztą brak dyplomu zadaje kłam opiniom, o mnie jako o wyrachowanym karierowiczu, który wszystko sobie dokładnie zaplanował i wyreżyserował. Sięgacie tematu bardzo dla mnie trudnego i także do części mojej duszy, która nie jest zbytnio odkryta - przez całe życie odczuwałem straszliwą potrzebę wolności i gdzieś właśnie w tym mieści się to machnięcie ręką na dyplom. Nie mam natomiast żadnych kompleksów jeśli chodzi o moje wykształcenie, które uważam za bardzo dobre (..).

Najdowcipniej skomentował tego typu tłumaczenia się Kwaśniewskiego Stanisław Tym: (..) Nie ma dyplomu, bo jest uczciwy (..). Krętaczyna, oszust i kłamczuch zdałby cynicznie egzamin magisterski i obronił dyplom - bo tak zachowują się tchórze, asekuranci, wyrachowani karierowicze i niewolnicy administracyjnych nakazów. Człowiek wolny macha ręką na takie sprawy. Czy to nie jest piękne i szlachetne? Czyż można mieć do kogokolwiek cień pretensji o to, że jest człowiekiem wolnym (..) Łatwo przewidzieć, że ta "straszliwa potrzeba wolności ogarnie wkrótce szerokie rzesze społeczeństwa (...). Skoro wolnym może być prezydent, to chyba wolnym może czuć się każdy obywatel w każdej sytuacji (...). (Wprost z 10 grudnia 1995 r.)

itd, itd...

Gość

(Konto usunięte)

JAZZ :)

O czem ty znowu piszesz ?:)

Zamiłowanie do popranej pisowni przybiera u Teo postać natręctwa.

__I tylko i wyłącznie o to tu chodzi __

TO NATRĘCTWO PRZYSŁANIA MU RZECZYWISTOŚĆ!!!

ZACHOWUJE SIĘ JAK MASZYNA DO POPRAWIANIA BŁĘDÓW : ) ) ) ) ) ) ) )

jacch:

>O czem ty znowu piszesz ?:)

"O czym", nie "o czem".

>Zamiłowanie do popranej pisowni

"Poprawnej".

>TO NATRĘCTWO PRZYSŁANIA MU RZECZYWISTOŚĆ!!!

Serio? A skąd taki pomysł?

;))))

jacch:

Pisownia tym razem ujdzie, pomijając stały problem ze znakami przestankowymi, ale poziom, ten poziom... Żałosny jest wręcz - przypuszczam, że przedszkolaki w piaskownicy w bardziej wyrafinowany sposób sobie docinają. Przekomarzanie się z tobą bywa pocieszne, ale jeśli dziś stać cię jedynie na "debilu, idź do psychiatry", to srodzem zawiedziony. Nie spróbowałbyś się poprawić?

Gość

(Konto usunięte)

....Przekomarzanie się z tobą bywa pocieszne, ale jeśli dziś stać cię jedynie na "debilu, idź do psychiatry", to srodzem zawiedziony....

A przeczytaj ty swoje wpisy....nie zawiedziesz się - chamstwo wyssałeś z mlekiem matki.

nie powinno być - srodze zawiedziony - miszczu:)))

jacch:

>A przeczytaj ty swoje wpisy....nie zawiedziesz się

A i owszem, moje bywają całkiem interesujące - dziękuję za uznanie, dość jednak z twej strony oczywiste ;)

BTW, wielokropek składa się z trzech (i tylko trzech) kropek, a po nim stawia się spację.

> chamstwo wyssałeś z mlekiem matki.

>nie powinno być - srodze zawiedziony - miszczu

Wciąż cieniutko, niestety: prymitywne te twoje próby obrażania mnie, polotu brak, finezji zero. Skoro tyle jedynie jesteś w stanie z siebie wykrzesać, dalszą zabawę sobie daruję - zbyt przypomina to kopanie leżącego. Na razie - zbierz siły! ;)

Gość

(Konto usunięte)

A skąd pomysł , że ja chce cię w jakikolwiek sposób obrazić........ ? : ) ) )

To ty próbujesz to wciąż i nieustannie robić swoimi gburowatymi pełnymi przemądrzałości wpisami do innych forumowiczów. Zrób sobie rachunek sumienia jestem pewien , że na 10 , 9 jest pełne uszczypliwości - jakbyś nie wiedział to podpowiem - zupełnie niepotrzebnych ( chyba , że próbujesz cos odreagować :)

Głośno w świecie , że podobno twoje nazwisko bardzo cenią ludzie........na równi z takimi markami jak Bosch , Zanussi , Elektrolux ......i prosze nasz Teo w jednym rzędzie - łuh doborowe towarzystwo nie ma się czego wstydzić ty mój skromniaczku ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.