Skocz do zawartości
IGNORED

Zdałeeeeeeeeeeeeeeem mature!!!!!!!!!!!!!

maaarcinek

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM WSZYSTKICH!

Wiem ze nie ladnie sie chwalic, ale no musze sie tym z kims podzielic!!

ZDALEM MATUREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

I to calkiem niezle:D

68% z ang

56% z pol

55% z wos-u

62% z geografiiiiiii

:DL:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D

100% z ustnego pol

67% z ustnego anglika:D

Sie po prostu czesze:D:D:D

https://www.audiostereo.pl/topic/27093-zda%C5%82eeeeeeeeeeeeeeem-mature/

Viniu, bo to inna Polska byla... Chyba niedlugo bedzie mozna i z religii :) Wiadomo jakiej oczywiscie :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gratulacje:D

moim zdazniem z roku na rok matura trudniejsza- ok 20 lat temu mature i parwo jazdy nie zdawały tylko głąby patentowane , a teraz prawo jazdy zby zdac za 1 razem trzeba miec fach w reku albo koperte- to samo z matura- w porownaniu do dawnych czasoiw wzrosł poziom ;]

Gratulacje! Ale matura to drobiazg przy pierwszej sesji;) "Maturka bzdurka" się potem mówi. Ale właściwie to potem na studiach wcale nie tak ciężko, w każdym razie na PWr... A co do Anglii to odradzam, podobno do Irlandii uciekają Polacy którzy nie mogą nic znaleźć w Anglii bo już nic nie ma. A w Irlandii też strasznie ciężko.

Może napisz jeszcze Marcinek jaką szkołę skończyłeś to się będzie możan wypiwuedzieć, czy twój wynik jest dobry czy taki sobie. a co do nowej matury to jest ona znacznie trudniejsza od starej. Po pierwsze jest to egzamin zewnętrzny (pisemny) więc o układach nie ma mowy, a po drugie ściągać się nie da, ponieważ albo jeszcze w trakcie egzaminu cie wyrzucą albo na etapie poprawiania swierdza, że odpisywałeś/aś. kiedys każdy prawie głąb zdał maturę dzisiaj juz jie jest tak prosto. Zreszta widac po wynikach. W tamtym roku było zdaje się 13 % którzy nie zdali, w tym jest 21 %. Podobno rocznik 2005 jako, że był pierwszy i eksperymentalny miał łatwiejsze pytania. w tym roku były już normalne zadania.

No zdales ;) Gratulacje.

Ostatnio przegladajac kartkowki mojej mlodszej siostry mocno sie zdumialem. 30 pare % wystarczy na zaliczenie, 40 pare % to dawna ''3'' a za niewile ponad 50 sa juz ''stare'' czworki. Za moich czasow :) to na miare trzeba bylo miec minum 50 %. Dziwi mnie ze tak duzo osob niezdalo matury w tym roku. Wedlug starych standardow nasz forumowy kolega mial by raptem 2 i 3.

>Gratulacje:D

>moim zdazniem z roku na rok matura trudniejsza- ok 20 lat temu mature i parwo jazdy nie zdawały

>tylko głąby patentowane , a teraz prawo jazdy zby zdac za 1 razem trzeba miec fach w reku albo

>koperte- to samo z matura- w porownaniu do dawnych czasoiw wzrosł poziom ;]

bo kiedys podstawowka to jak dzisiaj mgr, byle kto nie szedl do liceum a o studiach nie wspomne. Moj dziadek jak został mgr to w kurierze szczecinskim pisali kto zostal magistrem, nawet gdzies mam ten wycinek.

Harvi, 11 Lip 2006, 18:07

>No zdales ;) Gratulacje.

>

>Ostatnio przegladajac kartkowki mojej mlodszej siostry mocno sie zdumialem. 30 pare % wystarczy na

>zaliczenie, 40 pare % to dawna ''3'' a za niewile ponad 50 sa juz ''stare'' czworki. Za moich czasow

>:) to na miare trzeba bylo miec minum 50 %. Dziwi mnie ze tak duzo osob niezdalo matury w tym roku.

>Wedlug starych standardow nasz forumowy kolega mial by raptem 2 i 3.

hehe na studiach zalezy od wykladowcy, na 3 trzeba miec 50% ale czesciej 70%

>maaarcinek

Fatalnie maaarcinek, fatalnie ! ;)

Wszyscy Wielcy Ludzie, ktorzy naprawde byli KIMS (Einstein czy Ja ! :) mieli na ogol dosc fatalne wyniki na Maturze !

Twoje dobre wyniki - zle rokuja ! Mozesz zostac jakims fatalnym - Przecietniakiem !

Zrob natychmiast Cos szalonego, aby ten "landrynkowy" wizerunek - zepsuc ! :))

(np. nie idz na studia tylko indywidualnie poglebiaj wlasne zainteresowania ! :)

JESZCZE NIE JEST ZA POZNO ! (inaczej, zostaniesz marionetka, kukielka, jak wszyscy ! ;)

Pozdrawiam i powodzenia :)

Ostatnio przegladajac kartkowki mojej mlodszej siostry mocno sie zdumialem. 30 pare % wystarczy na zaliczenie, 40 pare % to dawna ''3'' a za niewile ponad 50 sa juz ''stare'' czworki. Za moich czasow :) to na miare trzeba bylo miec minum 50 %. Dziwi mnie ze tak duzo osob niezdalo matury w tym roku. Wedlug starych standardow nasz forumowy kolega mial by raptem 2 i 3.

to do jakiej ona szkoły chodzi - bo w liceum zebgy zaliczyc klasowke/kartkowke trzeba miec 50% + 1 pkt. (czyli ok 51-52%). 30 % na zaliczenie jest w gimnazjach i na maturach :D

Jezeli chodzi o szkole to ukonczylem liceum w zespole szkol samochodowych nr 10 w koszlinie czyli popularna "samochodowka" :D o kierunku "TRANSPORT I SPEDYCJA"

teraz tylko tira miec i w trase :D

==> Marcin

Siostra chodzi do gimnazjum chyba, ma 12 lat.

Z tym, ze do zaliczenia matury wystarczy miec 30 % to mnie przeraziles. Toz to teraz teoretycznie kazdy kto sklada literki w wyrazy powinen zdac mature a i tak 20 % nie dalo rady. Hip-hop robi swoje, produkcja idiotow.

marcinw899---" 20 lat temu mature i parwo jazdy nie zdawały tylko głąby patentowane"

Oj, może obecne szkolnictwo hurtowo wypuszcza ze szkół całe masy "głąbów kapuścianych" ?

:-)))))

A co ty k...a wiesz o maturach i egzaminach sprzed 20-u lat ?

:-)))))))))))))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.