Skocz do zawartości
IGNORED

Pomoc techniczna -popsułem amplituner

Rotor

Rekomendowane odpowiedzi

Popsułem sprzęt! :( Kombinowałem podłączając stary mikrofon dynamiczny po przeróbce wtyku na mały jack prosto do komputera i próbowałem z nagrywaniem oraz ze słuchawkami aż w pewnej chwili amplituner Kenwood KRF-V5010 do którego podłączony jest komputer po prostu się wyłączył. Dalsze próby załączenia go z powrotem kończą się samoczynnym wyłączeniem po 2-3 sekundach bez wydawania żadnego dźwięku. Niestety wtedy za pierwszym razem dało się też wyczuć jakiś podejrzany zapach, niezbyt silny ale jednak. Prędzej bym się spodziewał, że coś w karcie się spsuje ale wzmacniacz? Co się mogło stać? Gdzie można znaleźć kogoś, kto zajrzy do środka i pomoże a nie tylko weźmie 100zł i wstawi byle co?

Pomocy!

Mam pomysł -przywiozę Ci w poniedziałek i zajrzysz do środka...

Przypomniało mi się -gdy się wyłączy to potem miga dioda od "stand by". Wyłączam całkiem, załączam ponownie do stanu "stand by" i wtedy już nie miga. A potem znowu, włączam go, wyłącza się sam i miga. Metoda komputerowa czyli wyłączenie z gniazdka na 1 minutę nie pomaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.