Skocz do zawartości
IGNORED

chcialem sie pochwalic :)

netboy

Rekomendowane odpowiedzi

dzieki wszystkim

mama Agnieszka faktycznie juz ledwo dawala rade miala nawet ochote odwolac wszystko :) ale nie chcieli oddac kasy za porod rodzinny wiec dokonczylismy :D

za jakis czas jade do szpitala to zrobie pare fotek i wrzuce na forum

pozdrawiam

michal

• Redaktorzy

netboy - gratulacje. Mój Klon ma 3,5 roku, ale poród (dla niewtajemniczonych Małżowinka rodziła, nie Ja ;) )wspominam i pamiętam bardzo dobrze. Małżowinka bardziej martwiła się tym, żebym w krytycznym momencie (jakby trzeba było ciąć, czy coś w tym stylu) przypadkiem personelu nie uszkodził, ale było bardziej niz OK. ;)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

a oto ON Mateusz :) jeszcze w szpitalu.

ale jestem dumny :D

ale juz dosyc tego chwalenia trzeba sie wziasc za wychowanie na prawego czlowieka.

pozdrawiam

michal

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Logicznie ma to podobna wartosc do przykladowego stwierdzenia "jestes astronauta bo tatus byl nosorozcem". Twoje warkniecie o rodzicach i o nieszczesliwym dziecinstwie, lub zgwalconej mamusi jest nie tylko prostacko smietniskowe w swoim kretynskim folklorze, ale ma sie tak do edukacji jak wieszak w szafie do np krzywych nog twojej siostry. Ortografia osle!

Objawił się kolejny mistrz ciętej riposty.

Szybko puszczają Ci nerwy, a cały Twój wpis potwierdza to co napisałem.

Facet cieszy się z narodzin dziecka , a tu jakieś wyjazdy z ortografią. Ciesz się jego szczęściem ,a nie przyczepiaj się o pierdoły.

Pzdr.

>netboy

gratz :)

a jazz :( to chyba zazdrosny jest o to dziecko, u niego sytuacja ( ]:-> )nie bardzo pozwala na taką sztuczke z dorobieniem sie potomka (pomimo braku ortów)... Ciekawe, czy rodzice mieli na to jakis wplyw... LOL

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.