Skocz do zawartości
IGNORED

Sennheiser vs Icemat syberia

kinker

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!

Potrzebuje sluchawek, ktore beda do domowego stereo i co najwazniejsze do kompa. Jestem zapalonym graczem, a kazdy dobry gracz gra na sluch :) Nie moglem znalezc nic na forum na teamt sluchawek icemat syberia, a te sluchawki sa dosc popularne wsrod graczy. Mam do wydania ok. 250 zł i mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos kto doradzi jakies sennki albo chociaz jakies inne godne uwagi , wazne zeby zakrywaly cale uszy, byly wygodne (w zalozeniu ze mam normalny ksztalt uszu :) bo nieraz siedze ze sluchawkami po 8 godzin przed kompem). Kwota nie jest duza, ale cenny sie zmieniaja z dnia na dzien wiec mam nadzieje, ze uzyskam jakas konkretna odpowiedz a nie bedziecie mnie odsylac do starych tematow :)

Pozdrawiam !

https://www.audiostereo.pl/topic/27465-sennheiser-vs-icemat-syberia/

Witam. Zalezy czy na sluchawkach sluchasz rowniez muzyki??Ja slucham i wybralem Senki HD555 do grania sa ok ale dopiero podlaczone do stereo pokazuja co potrafia. W co grasz tyle czasu??8h dziennie to juz choroba...:)

Gram w RTCW i Wolfensteina: Enemy Territory darmowy online. Codziennie nie gram 8 godzin ale w nudna sobote jak sie spotkam ze znajomumi na vencie to gramy do 3/4 nad ranem. Tak muzyki oczywiscie tez slucham na skromnym stereo CD; Marantz CD 53 mk II i wzmak: Denon pma-560 skromny, ale na moj maly pokoj wystarczy. Jednak przedewszystkim chcialem te sluchawki do kompa, zeby mnie nie meczyly jak te do tej pory. Mialem juz jakies media techy, tracer, iBoxy i wszystkie byly z mikrofonem ale postanowilem kupic wolno stojacy mikrofon, przedluzke do sluchawek i sluchawki ktore beda sie nadawly do grania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.