Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz DVD do około 300 zł.

matdb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Ja na odtwarzaczach stacjonarnych DVD kompletnie się nie znam, nawet nie wiem jaka marka przoduje w tego typu produkcie. Jednak chce kupić porządny stacjonarny odtwarzacz DVD (taki który ma możliwość odczytu zdjęć i divix - ów, wprawdzie teraz większość to oferuje, ale tak tylko dodaja).

Pewnie tego typu tematy były już poruszane, jednak rynek tak się rozwija, że to co było ok rok temu to teraz już wcale takim nie musi być, dlatego prosze o rade i na co należy zwrócić uwagę przy zakupie stacjonarnego odtwarzacza DVD (np. możliwość updatu z płytki itp.), aha i odtwarzacz powinien być znanej marki.

Pozdrawiam!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) do tej kwoty co podales ten Panasonic bedzie najlepszym wyborem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No nie wiem czy zaufałbym akurat temu sprzedawcy:

"Aby przybliżyć Ci ten radiomagnetofon opiszemy jego parametry. Pomogą Ci one poznać lepiej poznać to urządzenie. Oto one: "

• 2 tygodnie później...

Pewnie nie dodam nic odkrywczego, ale jak ja kupowałem DVD to ludzie zwracali mi uwagę aby odczytywał divix (sorry nie pamiętam jak to się nazywało) z chyba plikami txt. W każdym razie chodzi o to, że są odtwarzacze DVD które czytają pliki divix, ale np: jeśli film ma dołączony plik tekstowy to go nie otworzą.

Jeśli znasz angielski słabo to sobie nie poczytasz:-))).

Może wszystkie DVD już to mają. Ja wiem, że DVD Manta było tanie i czytało takie filmy. Wiem też że jest już 3 generacja tego sprzętu, który nawiasem mówiąc hula u wielu moich znajomych.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Manta Prince 2 przeczyta Ci wszystko. Jest brzydsza od Emperora 3 ale wystarczy jakieś forum dt DVD poczytać żeby na długo zniechęcić się do Emperora.

W cenie 300 zł jednak najlepszym rozwiązaniem jakość/cena wydaje mi się Pionek DV 380 lub 2850. Ciezko je znaleźć bo jest już nowszy model DV393. jest łądniejszy ale nie można firmware uaktualnić które usuwa wiele błedów i dodaje dużo nowych funkcji. jeśli uda Ci się znaleźć któryś ze dwóch starszych modeli... za 300 zł (plus minus kilkanaście powiedzmy) nie da się znaleźć niczego lepszego

Pomocne linki:

Fora dt różnychmarek odtwarzaczy DVD

Ukryta Zawartość

Forum Pioneera (najnowsze softy i wiele innych waznych info):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 4 tygodnie później...

Witam mam podobny dylemat co załozyciel tematu dlatego go odświeżam, zastanawiałem się nad kupnem manty eperor 4 z uwagi na cene i to że czyta wszystko nawet Xvidy, może ktoś jeszcze coś doradzi albo wypowie się na co zwracać uwagę przy zakupie odtwarzacza. Pozdrawiam

Bellwood 301A. Jedyne 230 zł. Nie psuje się tak jak Manty, brakuje mu obsługi Qpel.

ma już młodszego brata model 301 USB, nowy chipset ESS, dodatkowo złacze USB ( nie wiem czy można kopiować dane z nośnika na PENA. W sumie ciekawy sprzęt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.