Skocz do zawartości
IGNORED

Alchemist Nexus czy Avi s2000MI

martin peterborough

Rekomendowane odpowiedzi

Chce zakupic jeden z tych dwoch wzmacniaczy jako swoj drugi system i nie wiem ktory jest lepszy ogolnie.Moge je dostac w tej samej cenie.Prosze o szybka rade.mam czas do jutra.Dziekuje z gory

https://www.audiostereo.pl/topic/27541-alchemist-nexus-czy-avi-s2000mi/

Alchemist to już trochę starawy produkt, firma nie istnieje, ewtl. kłopot z serwisem. JeślI AVI to model Precision musisz przesłuchać na swoich kolumnnach. Jeśli przebieg impedancji spasowany, będziesz miał dynamiczny i bardzo precyzyjny przekaz.

• Redaktorzy

kilka razy słuchałem tego Alchemista i przypadł mi do gusty. Nie wiem z jakimi skrzynkami będzie u Ciebie grał w drugim systemie, ale posłuchaj go z AE1 (oczywiście ta starąwersją, ta nowe przypomina mi Mordaunt Shorty sprzed 15 lat).

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Czyż nie jest piękny

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Slyszalem ze Avi moze miec klopoty z wysterowaniem niektorych glosnikow mimo stosunkowo duzej mocy.Jeszce nie mam kolumn do niego i zamierzam cos kupic wiec jestem otwarty na wszelkie sugestie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.