Skocz do zawartości
IGNORED

Acoustic Energy Evo3 do 23m2 czy może...

bigmama

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Szukam już długo kolumn i nie mogę znaleść faworytów w cenie ok 2000zł. Co powiecie o moim wyborze Acoustic Energy Evo3, ale nie słuchałem ich podpiętych do mojego denona 2802, czy może PARADIGM PERFORMANCE LEGEND V3?Słucham różnej muzyki-jazz, rocka, ska....

Proszę o pomoc w wyborze

Pozdrawiam

Gdy zaczalem poszukiwania kolumn, AEgis 3 byly jednymi z pierwszych ktore odsluchalem. I niestety niczym szczegolnym mnie nie zachwycily, w stosunku do mercury m4 bylby to w zasadzie "poziomy awans". Sa bardzo poprawne, nie przecze, tak jak ktos napisal to "bezpeiczny zakup", ale chyba brak im tego "czegos". Ani bas, ani przestrzen, ani analitycznosc, eni "cieplo" (dla tych ktorzy tego szukaja) nie powalaja.

Ze stajni AE zaluje ze nie posluchalem AElite 3. Opinii o tych kolumnach brak niestety na forum.

Witam.

Słucham często Evo3 z CA A500 i gra to całkiem fajnie nie jest to zestaw ciepły...ale gra

bardzo poprawnie. Za te sianko to niezły wybór. Co do wielkości pokoju to sobie spokojnie

poradzą.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.