Skocz do zawartości
IGNORED

Monobloki Lampowe SV-33 na 6C33B, warto?

zafop

Rekomendowane odpowiedzi

Od bardzo długiego czasu na allegro oferowany jest ten sprzęt. Nie ukrywam, że mnie interesuje. Sprzedający niemal co każde wystawienie to zmienia jego cenę, i cały czas nie może go sprzedać. Zastanawiam się co może być tego powodem. Z opisu wynika, że jest to dosyć ciekawa konstrukcja, ale ma chyba jakieś problemy z transformatorami (?).

Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego sprzętu, czy warto się tym w ogóle interesować, czy lepiej poszukać czegoś innego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/27976-monobloki-lampowe-sv-33-na-6c33b-warto/

bez posluchania to raczej kazdy bedzie glupi. same lampy tzw djabolki to dynamika i czystosc. ja mialem swego czasu taki piec z ukrainy i wspominam dobrze. Jest potencjal. Jak mozesz posluchaj, pozycz do domu. sprzedawca wydaje sie bardzo pewny wiec za zaliczeniem pewnie pozyczy.

Jak chcesz odpowiedzi to doradze, że warto opisać z czym to mialo by grać. Tu jest tylu specy/wjadaczy, że jak im nie podasz danych oleja pytanie. No bo niby nad czym dywagować,(?) chyba że liczysz na kolege sprzedawcy a to malo obiektywna ocena.

TS

Informacje o tym wzmaku sż naprawde enigmatyczne.

Ukryta Zawartość

Koles wystawia je już któryś raz cena wacha sie od 1900 do 2500, zależy jak wiatr zawieje.

Kiedyś oglądałem je w slonie Visatona w Gdyni, ale nie było z czym posłuchac także nie wiem jak grają , chcieli za nie 4,4k pln (wraz z pasywką).

Ukryta Zawartość

• 1 miesiąc później...

Dzisiaj wpadłem do komisu ze sprzętem, tam gdzie właśnie rzeczone monobloki zdążyły się przykurzyć.

Po wejściu do tegoż przybytku, "przedarciu się przez tłumy klientów" zauważyłem siedzącego za biurkiem "chyba" sprzedawcę zaintrygowanego rozłupywaniem orzechów. Naiwny zadałem pytanie czy jest możliwość przesłuchania monobloków?

"Chyba" sprzedawca nie podnosząc nawet wzroku na mnie, krótko skwitował - "Trzeba się dzień wcześniej umówić" i koniec.

Nie wiem czy był to właściciel czy pracownik, ale z takim podejściem do klienta to mogę Wam radzić tylko jedno - OMIJAJCIE to miejsce SZEROKIM ŁUKIEM i Wasi znajomi również. Tam czas zatrzymał się na etapie "Misia".

Pozdrawiam Szanowne Forumowe Koleżeństwo

PS.

Monobloków lampowych szukam dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.