Skocz do zawartości
IGNORED

Zlecę wykonanie strony internetowej !

górek

Rekomendowane odpowiedzi

Stronka sama w sobie nie bedzie bardzo rozbudowana i skomplikowana. Kilka zakłade i troche zdjęć. Chodzi jednak o to aby swoim wyglądem sama mówiła za siebie.

Bedzie to strona internetowa z informacjami o moich wyrobach, tj standach stolikach itp

Facet, ale Ty szybki jestes ;) McGyver juz ponad rok robi strone z oferta, a od ponad 2 lat walczy z biurokracja (zalozenie firmy), ze o tak krotkim okresie walki o watek sponsorowany (jakies 6-7 miesiecy) nie wspomne! Nawet nie wiesz chlopie na co sie rzucasz ;) powodzenia!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>>uwazaj , bo i twoje scierwo rozszarpia:-)

Drogi michale, o moje scierwo sie nie martwie... pytanie co one w tym szale zrobia z twoim?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>Stronka sama w sobie nie bedzie bardzo rozbudowana i skomplikowana. Kilka zakłade i troche zdjęć

tu jest cos co moim zdaniem jest absolutnie nietuzinkowe, proste, ma kilka zakladek i troche zdjec (ale jakich !!!!)

naklad na wykonanie takiej strony absolutnie minimalny!!!

to nazywam wielka sztuka wzornictwa i fotografii

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

czysty odjazd...

xajas

www.jaschiks.com

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

xajas, 12 Wrz 2006, 19:40

ale zapodales

mysle ze w takiej ascetycznej formie wyroby kolegi sie nie obronia

piekna dziewczyna worek zalozy , lub zdejmie i jest ok

ale zeby tak ze standami i stolikami!?

perwersja jakas!?

jestem nie trendy!?

no nie wiem sam!?

wszystko zalezy od tego co górek majstruje i czy ma odpowiedniego fotografa. jesli wyglada to / ma klase sonus fabera, chario, metaxasa itp., to zasluzylo na adekwatne opakowanie, jesli to typowe domorosle dlubanki to zeczywiscie moze to byc artystyczny overkill

xajas

www.jaschiks.com

>>xajas

heh ale pojechałeś... taką stronę www to nawet ja potrafię zrobić a fachoFFFcem nie jestem ;)). Parę linków pod gif'ami które można sklepać w paint'cie i kilka wstawionych zdjęć. Heh, ciekawe ile to by kosztowało.... ;))

xajas

masz racje

ale zastanow sie czy gorek bedzie mial kase na czlowieka po wzornictwie przemyslowym

albo wezmy na to

sam bedzie w stanie zaprojektowac piekny klasyczny ze wspanialymi proporcjami przedmiot prosty a zarazem genialny w swej prostocie!?

pracowalem dawno temu w muzeum

rzemieslnicy przychodzili zagladac

ja myslalem ze po sztuke ,

a oni kopiowali wzory secesyjnych swiecznikow , czy zyrandoli

ot taka prosta sprawa

Saczek_xtrm, 12 Wrz 2006, 22:18

>pajączek2000 i jedziesz!! ... :D

sam wiesz ze narzedzie to nie wszystko

chyba , ze chodzi tylko o nieudolna kopie

jak bylem mlody , tez mi sie wydawalo , ze wszystko takie proste:-)

większych problemów z wykonaniem takiej strony jak z linku xajas'a początkujący by nie miał. Na upartego da się ją nawet zrobić w zwykłym windowsowskim notatniku (jak ktoś lubi tracić czas na wklepywanie tekstu). Pajączek jest dość przyjemnym programem i stosunkowo łatwym - nie ma dużych możliwości, no ale zrobienie kilku odnośników pod GIFami, wstawienie zdjęć, tła, zmianę czcionki zrobi PRAWIE sam. Wystarczy kliknąć na ikonkę i wsio po problemie. Naprawdę ta strona jest banalnie prosta. Początkujący poradziłby sobie z nią bez problemu, najwyżej spędziłby 1h więcej nad sprawdzeniem co pod danym przyciskiem się za tekst wyświetla czy to "wstaw obraz" czy "wstaw odnośnik". Problem chyba leży gdzie indziej - trzeba mieć przygotowane pliki graficzne pod buttony, tła etc.

Panowie, stonka ma być z klasą, chodzi o to że osoba ją odwiedzająca już w momencie otworzenia tej strony bedzie wiedziala z czym ma doczynienia. Jezeli chodzi o fotografa to wszystko jest na dobrej drodze :D

co do prostoty zgadzam się w pełni że jest najcięższą rzeczą do zrobienia. Nie każda prosta strona jest ładna - wręcz przeciwnie (jest ich mało) !!! A dla czego ? bo ludzie nie wiedzą co to typografia, kompozycja dobór kolorów i tak dalej... Efekciarstwo zawsze tuszuje braki - no jak w mordę w audio identycznie przecie.

Jak mówi mój informatyk - notatnik jest jedną z lepszych rzeczy do pisania prostych stron w HTML - a to dla tego że masz kontrolę nad procesem, pajączek a i owszem - tylko potem zerknij do kodu jakiego syfu narobił.

Szukaj - szukaj górek - odradzam brać ludzi którzy się uczą lub robią to hobbistycznie. Jeśli ma to być dobra strona zacznij od grafika - programistę łatwiej znajdziesz.

Słucham tylko muzyki.

Dokładnie, minimalizm estetyczny jest perfidnie wyrachowany, jednak cholernie ciężki do stworzenia. Z doświadczenia wiem, że najwięcej czasu spędza się nad spreparowaniem takiego lekkiego new-look, nie jeden delikwent mówił, że fajnie ładnie ale to chwila roboty. Tylko jak siadał przed monitorem to dupa. Nasrać każdy umie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.