Skocz do zawartości
IGNORED

Konkurencyjne forum-żenada jak dla mnie

barni

Rekomendowane odpowiedzi

Niejaki nameless zalozyl konkurencyjne Forum. Usiluje sciagnac na nie ludzie reklamujac sie w Ogloszeniach na naszym lukarze ze udostepnia za darmo numery Stereo w postaci elektronicznej.

Tymczasem wpis na jego forum mówi o jednym i to jeszcze konieczności skontaktowania się po niego na priva.

Troche to żałosne, ale jak to mawiają każdy orze jak może. A jak nie może to kupczy ;)

Ciekawe jak się ma do praw autorskich magazynu Stereo ? :-)

Na razie forum świeci pustkami a jeden z watkow majacych aż 4 wpisy nosi dumny tytuł Forum audiostereo i probuje poruszyc watek postaci Atoposa.

Oj Barni przesadzasz. Pokarz mi biznes który natychmiast odniesie sukces. Choć ja taki dzisiaj wymysliłem : ) jadąc tramwajem. otóż jeździsz tramwajami i wozisz ze sobą bilety sieciowe Normale na Okaziciela ze 3. koszt miesięczny to 200 zł wraz z sieciówką studencką dla mnie(za wszystkie bilety). i tak sobie jeździsz i szukasz kanarów. jak ich złapiesz to jeździsz wraz z nimi i jak ktoś nie ma biletu, a chcą mu wlepić karę ok. 50 zł, to od razu przychodzisz do takiej osoby i mówisz : Ciociu, Hej Stary, czu coś podobnego i mówisz kanarowi, że ty masz bilet za tego pana(panią). W ten sposób osoba unika kary, a ty ją "prosisz o symboliczne 15 złotych" i tak w kółko. kanary nic nie mogą zrobić bo sieciówka na okaziciela : ) a Ty możesz zarobić grubą kaskę. Czyż nie lepszy pomysł od Magazynu stereo : )?

Gość

(Konto usunięte)

barni, 18 Wrz 2006, 17:28

A jednak się tam zarejestrowałeś , fajne gratisy :)

Na priva deklarujesz się tylko że chcesz otrzymać Magazyn - ma wysyłaś wszystkim forumowiczom ? Zaraz by go ktoś posądził o nachalną reklame , przecież dobrzy ludzie są wszędzie , trzeba uważac :)

jacm, 18 Wrz 2006, 20:44

>jeśli chodzi o niejakiego ,, Nemelessclub " to imć waść jest wydawcą tegoż magazynu o którym mowa o

>nazwie ,, Magazyn Audio "

o nazwie "Magazyn Stereo" tak dla ustalenia faktów, nemelessa pominę

barni - nie reklamuje się tylko daje ogłoszenie,

nie konkurencyjne, bo audiostereo nie ma konkurencji

A tak ogólnie lubię to forum za takie podejście do sprawy.

pozdrawiam

TU (audiostereo.pl) jest nawet lepiej, ostatnio, niz tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

namelessclub - z tego co napisales zakladasz "niekonkurencyjne" forum nie wiedzac po co ;-)

Masz za duzo czasu ? Wiesz, mam 2 szafki w kuchni do powieszenia hihihihi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.