Skocz do zawartości
IGNORED

Choroba Wscieklych Moderatorow w HFM !

Arsen Lupin

Rekomendowane odpowiedzi

W zwiazku z wprost bydlecymi atakami, ujawnieniem moich danych osobowych,

oraz calkowita indolencja Administratora i Nadredaktora Stryjeckiego na Forum

Hi Fi Muzyka, skierowalem do nich wpis nastepujacej tresci w watku zatytuowanym cytatem :

" Tego sk***ysyna musimy za***ać i już ! "

Czw Wrz 28, 2006 04:28

>Stryjecki

>Admin

Panie Redaktorze Stryjecki !

Dopuscil Pan do ujawnienia mego nazwiska na forum !

Nie zrobil Pan do dzis NIC aby takim wypadkom zapobiec,

mnie zadoscuczynic i ukarac sprawce tego horrendum !

Pozwala Pan na najordynarniejsze wyzwiska i pomowienia

pod moim adresem, a ostatnio nawet na "grozby karalne" !

>Łałr Bałałr

>"stajesz się zwykłym kutasem i to już zaczyna mi przeszkadzać"

>"znajdziemy Cie razem z Romanem i barthem..."

>"osobiście uwale Ci łeb szpadlem razem z płucami.

>"Dobrą radę Ci w związku z tym dam-WON i po krzyku"

>"...tego sk***ysyna musimy za***ać i już.."

>Roman

>"... łeb masz zaraz ścięty."

Czy Was Panowie totalnie "pogielo" ?!

Czy Wy macie jakiekolwiek pojecie o prowadzeniu takiego forum,

oraz zakresie chocby najbardziej podstawowej (koniecznej) moderacji ?!

Groza Panowie, nie sprawcom tych zupelnie bydlecych zachowan,

a ludziom, ktorzy usiluja przeciw temu protestowac ?!

Prosze Panow o natychmiastowe zabezpieczenie wszelkich wypowiedzi

i danych umozliwiajacych ustalenie danych osobowych uzytkownikow :

"Łałr Bałałr-a" oraz "filipa" !

https://www.audiostereo.pl/topic/28550-choroba-wscieklych-moderatorow-w-hfm/
  • Redaktorzy

Arsen Lupin - ooo straciło dziecko anonimowość i rura zmiękła? Jaka szkoda, odwaga prysła jak bańka mydlana wraz z ułudą o anonimowości i bezkarności w sieci? Jakoś nie czują współczucia ;)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Ha ha ha! Chyba się posikam za chwilę ze śmiechu. Atopos, Ty tak na poważnie czy jaja sobie robisz? Chyba nie przyszło Ci do głowy, że jacyś konkretni zawodnicy spędzają wolny czas na pieprzeniu bzdur w internecie ha ha! Uwierz mi na słowo, że ci od urzynania łbów mają znacznie ciekawsze zajęcia i przyjemniejsze rozrywki od siedzenia przed komputerem całymi dniami, a tym bardziej nocami. Poza tym gdyby ktokolwiek poważny miał ochotę Cię uwalić, to już dawno by Cię szukali w 997 albo w jakimś innym "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie". Daj sobie spokój z błaznami i nie ma się czym przejmować. Spełnienie tych gróźb jest równie prawdopodobne jak uprowadzenie braci Kaczyńskich przez kosmitów buhaha!

Dziecinada.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

AL, najpierw tam sie skarżyłeś, że tu Cię sekują, a teraz nam się skarżysz, że tam biją. Idź sobie na tamto forum, skoro tu było Ci źle, składaj zawiadomienia do prokuratury i co tam jeszcze chcesz i przestań zaśmiecać naszą Bocznicę. To są Twoje osobiste sprawy. Narozrabiałeś, ponosisz konsekwencje, mnie to nic nie obchodzi, większości chyba także nie. Możesz także znaleźć sobie jakieś kolejne forum do wypłakiwania się.

Oczywista rzecza jest, ze ktos ci w koncu da w twoj glupkowaty pysk. Co do tego nie mam zadnych watpliwosci i tak jak nie jestem adwokatem przemocy, jednak twoj wypadek mozna zaliczyc do grupy wyjatkow. Kwestia jest nie tyle kto ci da w morde, ale kiedy i jak mocno. W kazdym razie w swietle twojego patologicznego wandalizmu oraz bezczelnosci w ignorowaniu prosb porzucenia niszczacego srodowisko zachowania - popieram inicjatywe.

Atopos, Arsen Lupin, Ban Ban czy jak Ci tam na chrzcie dano.

Proponuje Ci, abyć popróbował jeszcze w kilku miejscach swój syriański eksperymencik internetowy polegający na skłócaniu ludzi i rozbijaniu środowisk. Na dwóch Ci już nie wyszło a więc jako fana audio może zainteresują Cię następujące fora:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W odniesieniu do pewnych słów Atoposa o córce jednego z tamtejszych forumowiczów to wcale się nie zdziwię jak ktoś "walnie w kubek" Atoposowi na jakimś piwnym spotkaniu.

-> Atopos

Bez złośliwości. Być może Parantulla ma racje ale jak się znajdzie jakiś nerwowy (i bez poczucia humoru) tatuś to na prawdę możesz zobaczyć Syriusza.

Z dobrego serca. Wyluzuj.

-> Arsen Lupin, atopos, itd...

A doktor powtarzał tyle razy: zanim włączysz komputer zażyj te śmieszne kolorowe - PIGUŁKI !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Arsen Lupin, 28 Wrz 2006, 05:08

Rozumiem, że ten wątek jest tylko dla informacji (?). Skopiuj sobie te wpisy z HFM do plików *.mht. Tak na wszelki wypadek. Ale nie masz co traktować ich poważnie. To piszą jacyś smarkacze, kórym rodzice na ostatnią gwiazdkę kupili komputer :)))

Trzech afektywnych pierdołów, którzy nawet nie wiedzą jak szpadel wygląda. Ten 'twój' Filip (dokuczliwy), to też jakiś małolat. Poczytaj troche ich wpisów na tamtym forum to sie przekonasz kto jest kto.

Na HFM panuje pajdokracja - to taka grupa kolesi, którym piwa w sklepie nie sprzedadzą. Z dziećmi się nie dyskutuje bo ci kosz na głowę nałożoną. Smarkaczy trzeba musztrować :)))

Poza tym masz tam redaktora (nawet NAD redaktora ;) do którego możesz napisać na e-mail swoje uwagi bez ujawniania się niedorozwiniętym osobnikom.

Zresztą popatrz na przekrój wiekowy HFM. KoRnik - recenzent ( już wyzyskują do pracy dzieci ? :)))

>Qubric

Nie nie, Qubric ! Ten watek (jak zreszta kazdy inny) nie sluzy wylacznie informacji !

Dzialam systemem multi-target ! :))

Zostal pomyslany jak lep na muchy, dla rozmaitych szumowin, ktore pomysla,

ze oto nadarza sie wspaniala okazja zeby mi wspolnie dokopac !

(w indywidualnych rajdach, stracily juz wszystkie zeby ! :)

Nie przeliczylem sie ! Blyskawicznie rozmaite fr@nce, inzynierki, Jazziki, stempurki, krzysie,

Gustawy, obrazone za nazwanie pierdolowatym ich ukochanego Krimzona - theli28-ki

zaczely sie - wyprozniac ! Lubie miec ich wszystkich w jednej zbitej - Kupie !

Oczywiscie, ze nie traktuje wpisow Wszystkich tych gnojow (Tu i Tam) - powaznie ! :))

Do Nadredaktora chyba wiecej nie bede pisal ! Co o Tym sadze i Jego Forum juz - WIE !

Boje sie, ze nie odstaje poziomem (co przyznam, b. mnie zaskoczylo !) - od calej reszty !

Jak widac byli Nasi byli moderatorzy, typu Fr@nza czy inzyniera, NICZEGO nie wyciagneli dla

Siebie, z tej ostatniej lekcji ! Ta sama mendowata moralnosc i nieprawdopodobna hucpa !

Reszta przyglupow, powtarza w kolko te same durnoty co zawsze !

Co za srajdol !

Pozdrawiam

"Tak na wszelki wypadek. Ale nie masz co traktować ich poważnie. To piszą jacyś smarkacze, kórym rodzice na ostatnią gwiazdkę kupili komputer :)))"

Qubric - no co Ty?? Twoim zdaniem arsen dupen nie zalicza się do powyższych? :)))))))))))))))))))))))))))))))

The odd get even.

OK. Arsen. Widzę, że nic nie zrozumiałeś.

>Oczywiscie, ze nie traktuje wpisow Wszystkich tych gnojow (Tu i Tam) - powaznie ! :))

Obyś się nie przeliczył. Czego (mimo wszystko) nie życzę.

Rodzina atoposa to jest faktycznie jak na warunki zawodowej aktywnosci glownie w okresie komunizmu dosc zamozna rodzina. Od samego p[oczatku byl dylemat co zrobic z nieudacznym, wiecej, nieuczacym sie leniwym synem, ktory poza sluchaniem plyt nie wykazywal sie ani zadnym zainteresowaniem a szczegolnie brakowalo mu jakiejkolwiek inspiracji w zdobyciu formalnego wyksztalcenia. Pomimo lat prosb, tlumaczen, zastosowania systemu wynagrodzen za osiagniecia w nauce, trzy lata przy dyskotekowej muzyce w dlugich piorach, za kierownica fiata 125 z przydzialu spatifowskiego, te same trzy lata w drugiej klasie liceum okazaly sie najbardziej "rozwijajace" dla lenia. Pozniej nastapila juz logiczna z polaczenia rodzinnego litosc wobec beznadziejnego wyrostka, ktory "modnie" podawal sie w kregach warszawskich bon vivant raz jako malarz, nastepnie jako fotografik lub aktor, lub filozof. Oczywiscie fundamentem opowiesci i podworkowej slawy byly nie dokonania osla, ale bardziej zaslugi zawodowe samej rodziny, ktora sila rzeczy i przyzwyczajenia pogodzila sie z utrzymywaniem synka. Oczywiscie dzisiaj, po tylu latach swiadczenia na byt nieuka-nieroba oraz snoba i pretensjonalnego pretendera do "panujacej mody" lub lokalnego "cool", rodzinne zasoby nie tylko zmalaly, ale w swietle inflacji stracily same w sobie na wartosci i to czym atopos sie dekorowal w bananowym, uprzywilejowanym warszawskim srodowisku w latach 70-80, dzisiaj jest juz niemozliwe. Nie chcac zbyt komplikowac i w celu udzielenia odpowiedzi na zawarte pytanie:

Tak, komputer zostal tez zakupiony 55-letniemu atoposowi przez jego rodzicow.

Ja z checią ujawnię swoje dane, bo nie lubię anonimowości.

Jarosław Czarnecki

os. Bol. Śmiałego 6m5

60-682 Poznań

tel.: 660 322 432

[email protected]

Czekam na bojówki ze szpadlami.

Źli forumowicze z audiostereo.pl i HFM "bydlęco atakują" atoposa z Syriusza...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

foxbat, 28 Wrz 2006, 14:00

>Jazz, juz wiem skad Senicz bierze slome... Z twoich butow...<

A ja ma dwa pytania do Jazza :-)

1. Skąd ma takie wiadomości na temat najstarszego syna znanego podróżnika, filmowca i felietonisty?

2. Jaki rozmiar butów nosi Jazz ;-)?

foks-koks

Piszesz niezrozumiale. Niejaki Senicz jest mi obcy. Nie bardzo wiem po co mnie informujesz o tym, ze ktos bierze slome? Podobnie bez sensu gdybym ci napisal, ze moj nieistniejacy pies wzial kij do mordy. Jezeli ma to byc jakas metafora polaczona z humorem, jest ona bardziej wynikiem twojego nie wychodzenia poza....slomiane pole.

>lolo

>jozwa

>Zbig

Przeprosiny : ))

Ukryta Zawartość

Puenta ekse jest swietna :

" Atopos jest tylko lustrem. Jeśli podejdzie do niego baran to musi tryknąć. "

Wedlug mnie - cytat Roku !

Dedykuje go Wszystkim tym, ktorzy dobrze wiedza, ze Im wlasnie go dedykuje ! :))

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

..... Te straszliwe epitety z mojej strony, sa (dla mnie) pewna GRA,

NA POZIOMIE JEZYKA, a nie swiadectwem jakiejs zapieklej zajadlosci czy niecheci ! Chcialbym, jezeli cos np.

ustalimy, - abys mi Wierzyl ! :) Np. uwierz mi jacch, ze to co za chwile powiem znaczy dla mnie (i powinno dla Ciebie !)

ze "bardzo lubie truskawki ze smietana i z cukrem" ! Jestes gotowy ? Uwaga !!! : Mam w dupie Twojego Boga !

Czy wierzysz mi jacch, ze dobrze wiem co czuje i ze (jak mi sie wydaje) - NIE mam zlych intencji, a tylko kontestuje,

pewna sytuacje KOMUNIKACYJNA ( wg. pewnej wlasnej filozofii !)....

AL to co piszą koledzy z HFiM to tylko słowa :) pewna sytuacja komunikacyjna :)

A ty się tak obruszasz :)))

pozdrawiam :)

>jacch

>AL to co piszą koledzy z HFiM to tylko słowa :) pewna sytuacja komunikacyjna :)

>A ty się tak obruszasz :)))

Alez - OCZYWISCIE, jacch-u ! :))

Ja tylko SYMULUJE - obraze ! :))

>theli28

>...ale kto zbawi lustro...??

Lustro zbawi sie Samo !

Powroci do Domu Ojca !

Jezus 2 zwany Lustr EM *

* EM - tu : Elektro Magnetyczny

tyle że bez barana istnienie lustra jest bezcelowe :) Poza tym baran tryknie, być może zmieni się na lepsze ale cały wysiłek po jego stronie. A lustro samotne, odtwarza tylko, pogrążone w niemocy twórczej, może dlatego takie wściekłe....?? Czym się zbawi??

Jesteś dla mnie niepojętą osobą - trzymam kciuki za Ciebie w Twoich poszukiwaniach! Szacunek.

Pozdrawiam!

The odd get even.

>theli28

Dzieki theli !

Sam tego do konca nie rozumiem !

A jednak wydaje mi sie to calkiem naturalne !

Jestem wsciekly na bezwlad tkwiacy w ludzkich psychikach !

Za przyczepianie sie do rzeczy nieistotnych !

Za to ze wydaja mi sie idiotami !

Za "egzystencjalna nielojalnosc" !

Rzeczywiscie, jestem z tym i w tym samotny !

Nie wiem dokad to zmierza !

Posluguje sie wylacznie intuicja !

Nie wiem naprawde czym sie zbawie i czy sie zbawie !

Zamiast trzymac kciuki, lepiej Sam wlacz sie do zabawy ! :)

Otworz maksymalnie umysl, nie rob zadnych zalozen i ...

Sam sprobuj ! :))

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.