Skocz do zawartości
IGNORED

Riverside we Wrocławiu 11-10-2006

lucmaster

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

drodzy Koledzy i Koleżanki czy może ktoś był na koncercie tej zacnej kapeli we Wrocławiu w zeszłą środę?

ja o kocercie dowiedziałem się późno, ale zmontowałem ekipę, 100 km przejechałem i stawiłem się w klubie W-Z.

co prawda jedna wadę bardzo istotną kocert miał: właśnie środek tygodnia i konieczność udania się następnego dnia do pracy...

sam koncert oceniam bardzo pozytywnie, choć jakość (i ilość) dźwięku kilka razy wyrwała się spod kontroli...

generalnie jednak atmosfera kapitalna. widać, że publiczność nie była przypadkowa, a i zespół się nie oszczędzał.

pozdrawiam.

może ktoś podzieli się swoimi wrażeniami?

Łukasz

https://www.audiostereo.pl/topic/28883-riverside-we-wroc%C5%82awiu-11-10-2006/

Witam

Bylem na ich koncercie 9.09 w Progresji (Wa-wa) do dzis jestem pod wielkim wrazeniem.

Koncerty graja naprawde swietne !!!!! . Szkoda ze Wroclaw byl ostatni na trasie.

Podobno jesienia wchodza do studia.

Pzdr.

Lakers

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.