Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba o wycene sprzetu sredniej klasy

tomecz

Rekomendowane odpowiedzi

dzien dobry, prosze osoby znajace sie ciut na rynku audio w polsce o realną cene do otrzymania za poszczególne elementy. Chodziloby mi o uplynnienie sprzetu przez ok 6 mcy. Wszystkie elementy kupilem w okresie 2002-2003 roku:

Amp Copland CSA 8 czarny (dalem za to 2500 pln na rynku wtornym, jest karton)

CD Linn Mimik II + oryginalny mały pilot (dalem za to 2500 pln na rynku wtornym)

Tuner Sansui TU 717 z uchwytami/racks - (dałem za to ok 1400 pln na rybku wtornym)

Kolumny Vienna Accoustics Haydn - (dałem za nie 3000 pln - nowe z Audioklanu, jest karton, gwarancja i wszystkie inne papiery)

Cały sprzet z zew bez jakichkoliwiek sladow uzytkowania. Sprzet nieotwierany, sansui otwieralem przy przeczyscic kondensator strojenia czy jak to sie tam nazywa

Post trąca może troche ogłoszeniem, mam nadzieje nikt sie nie urazi.

dziekuje za pomoc.

Witaj

Moim zdaniem nikt nie kupi tych kolumn za 1700 złotych. W tej chwili cena 50 proc. za kilkuletni używany sprzęt to absolutne maksimum, za jakie moża sprzedawać sprzęt sh. Sam kupowałem wszystko, poza siecówkami, z drugiej ręki. Najwyższa cena jaką zapłaciłem, to jakieś 45 proc wartości (w stosunku do ceny katalogowej).

Pozdrawiam Stempur

Nie jest ta do konca jak mówisz...to ze tanio kupiłes to nie zmienia faktu ze cena rynkowa jest taka a nie inna na ten sprzet.Widziałem kilka razy raz VA czy CSA 8 w tych cenach co podałem i sprzedały sie bez problemu,moze nie po tygodniu czy 2 ale sie sprzedały.Wiadomo,jesli komus sie spieszy to cena musi byc nieco nizsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.