Skocz do zawartości
IGNORED

Czy ktoś pomoże w tuningu?

defol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam pytanie jak wyżej.

Czy jeśli zamieszczę zdjęcia kolumn, opiszę jakie mają głośniki, zwrotnice itd. i napiszę czego oczekiwałbym od nich to ktoś pomoże mi w ich modyfikacji? Chodzi mi o przysłowiowe "poprowadzenie za rękę". Jeśli nie, to nie ma sensu żebym się rozwodził nad tym tematem.

Najpierw może rozrysowałbym swój pokój bo może tu coś mi ktoś doradzi.

Pozdrawiam

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

https://www.audiostereo.pl/topic/29179-czy-kto%C5%9B-pomo%C5%BCe-w-tuningu/

odpowiedzi udzielisz sobie sam odpowiadając na poniższe pytanie:

czy mogę zostać wirtuozem skrzypiec klasy Ojstracha lub Kennedyego jeśli wezmę udział w internetowych warsztatach nauki gry na skrzypcach ? Mój dziadek ma jakieś skrzypce na strychu - mogę przysłać foto!

a może to nie skrzypce tylko altówka ?

Ok. Wjechałeś mi na ambicję. Zamieszczę skan rozrysowanego pokoju i zdjęcia kolumn. Pozdrawiam

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.