Skocz do zawartości
IGNORED

(MOTO)pasek rozrzadu: gates, mitsuboshi?

burz

Rekomendowane odpowiedzi

burz

Mozesz bez obayw założyć tego Mitsuboshi( większość japońców ma fabrycznie je montowane).

Gates to wyśmienita firma, ale takich na naszym rynku jest wiele,nie ma najmnieszego sensu przepłacać.

Mitsuboshi to producent raczej chwalony.Szkoda za gatesa przepłacać.Polecam:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wiele cennych informacji na temat naszych miśków.Polecam znaleźć użytkownika o niku japaneze.Zaopatrzył on w części bardzo wiele osób i wszyscy są zadowoleni.Nie wciska chłamu (takiego jak np.cześci z JC) a ceny ma bardzo dobre.Wysyła za zaliczeniem pocztowym i jeszcze służy poradą.Gdybyś chciał do niego kontakt to na priva.

Bartek

ps.miałem Lancera,teraz mam L300

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No nie wiem czy większosc japońców ma paski Mitsuboshi . W swoich japończykach miałem na pierwszy montaż jednak Gatesa.

Jeżdzę też autem firmy M z silnikiem18GDI i dużo droższym wydatkiem przy wymianie rozrządu niż pasek jest rolka napinająca.

Zawsze wybierałem Gatesa bo jeśli mam przejechać 100tyś to ta różnica w cenie jest marginalna.

to i ja wtrące swoje 3 grosze...

japońskie japończyki :) mają oryginalnie montowane mitsuboshi; europejskie "japońce" w stylu carisma czy space star, lub inne gdi to w rzeczywistości renault... te mają faktycznie gatesa. Dlaczego przepłacać:)??

burz

300zł za Gatesa? Dużo.

Mogę spróbować załatwić go z 10 może 15% taniej. Zakładam, że mówimy o Starku sprzed lipca 2002??

Jako kontrpropozycje rozważ Bosha. Cena poniżej 150zł.

Słuchając rozumu....

foni:

wielkie dzieki za propozycje, na pewno bym sie skusil - ale jestem z mechanikiem umowiony na jutro rano (i tak cud, inny chcial dopiero na polowe grudnia), tak wiec zdecydowalem sie na mitsuboshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.