Skocz do zawartości
IGNORED

ENERR? Czy ktoś zna?

zdezintegrowany_3PO

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem że w kilku pokojach pojawiły się produkty sieciowe (kable, listwy) tej firmy.

Czy ktoś z was słuchał tego czegoś?

Podobnie rzecz ma się z firmą Lamat ... dużo tych kabli wszędzie było .... tak jakby przed wystawą porozdawali je dystrybutorom ;)

No chyba że takie dobre są .. bo na pewno grubaśnością dorównują Velumowi ;)

zdezintegrowany_3PO

https://www.audiostereo.pl/topic/29545-enerr-czy-kto%C5%9B-zna/

fakt nie napisałem,że mam akurat tej firmy kondycjoner i sieciówki.A kupiłem ponieważ zagrało to lepiej niż niejedne wyroby renomowanych firm.In plus jest żę znam osobiście właściciela i firma jest z tego samego miasta co ja-Zielonej Góry

• 4 tygodnie później...

Enerr to kontrowersyjna firma moim zdaniem - słaby kontakt, zdawkowe odpowiedzi, brak cennika na stronie, niewyraźne zdjęcia, słowem dziwna polityka owiana nutką niczym nieuzasadnionej tajemniczości coś na kształt Veluma czy Haven's Gate - kompletnie nie budzi zaufania jak dla mnie, niestety..... Być moze ich produkty są niezłe, ale ten cały kamuflaż jest denerwujący....

Dla zainteresowanych ceny sieciówek 1,5 m od najtańszej do najdroższej:

1. 1000 zł

2. 1500 zł

3. 2500 zł

Listwa - 7 gniazdkowa ze zwykłymi niemieckimi gniazdkami Schuko - 1300 zł.

Kontakt z Artechem, na przeciw kontaktu z Enerrem to przpepaść na korzyść Artechu !

P.S. Mam nadzieję, że Enerr nie będzie miał mi za złe, że ujwaniłem ceny ich wyrobów ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.