Skocz do zawartości
IGNORED

Sennheiser HD600/650 i inne - Łódź.

P.L.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Sprawa numer 1 - czy ktoś z Państwa jest zorientowany czy i gdzie w Łodzi można kupić i posłuchać, ew. wyporzyczyć wymienione w temacie modele słuchawek oraz wysokie modele Beyerów i AKG?

Sprawa numer 2 - słuchawek do Zhaolu szukam. :) Jakieś moze propozycje Panowie? :)

Dzieki

Jak dasz radę wyrwij Technicsy RP F 30 - flagowiec, nieziemsko wykonany o cudownym brzmieniu, jakością wykonania i dźwiękiem bije znane renomowane słuchawki - naprawdę nie przesadzam.

ano pewnie w jakims audiofilskim sklepie da sie ich posluchac. Ja niestety, jako ze po audiofilskich sklepach nie chodze bo jakos nie mam potrzeby, pamietam tylko Best przy dworcu Lodz Fabryczna. Elektryczna Pomarancza, do ktorej mialem kiedys zakaz wstepu ;-D, na Legionow juz chyba nie istnieje. Hm ... jakies inne saloony chyba sa - pomozcie koledzy Lodziacy!

No i zostaje jaskinia barbarzyncow czyli MM - nie zwazajac na klimat kupilem tam swoje HD580

W żadnym ze znanych mi salonów nie widziałem ostatnio (fakt, w ostatnim byłem dość dawno temu) możliwości odsłuchu jakichkolwiek lepszych słuchawek w większej grupie. Druga kiepska wiadomość: nie zauważyłem też ostatnio wystawionych wyższych Sennheiserów w którymś z MM-ów, coś mi się kołacze że 600 wisiały w Galerii, ale mogę się mylić.

Jak chcesz posłuchać Beyerów 990pro, możemy się jakoś umówić. Niestety, moje stare (świetne) Senn 590 poszły w świat. Mogę donieść jeszcze Grado SR-60, Koss Porta Pro i jakiś wzmacniacz słuchawkowy. Kontakt: mail albo PW.

W Best nic nie ma, moze beda AKG. Senki 650 tylko w "audiofilskim" media są ponoc i moge sie tam wybrac ze wmakiem - nie moge byc. A wogole co za baran wpadl na pomysl aby takie sluchawki w media markt oferowac? :)

Mariusz dzieki za pomoc, lecz najpierw udam sie do MM - tak bedzie prosciej. Jesli 650tki nie wypala, odezwe sie do Ciebie. Dzieki

> A wogole co za baran wpadl na pomysl aby takie sluchawki w media markt oferowac? :)

baran czy nie to jakby nie bylo tam promocji na 580 za bodaj 599zeta to pewnie bym ich dzis nie mial, wiec nie narzekam. Choc faktycznie kiedy zobaczylem tam 600ki z urwanym kablem z jednej strony to az mnie cos w dolku zabolalo.

AlexE, 21 Lis 2006, 15:07

>> A wogole co za baran wpadl na pomysl aby takie sluchawki w media markt oferowac? :)

>baran czy nie to jakby nie bylo tam promocji na 580 za bodaj 599zeta to pewnie bym ich dzis nie

>mial, wiec nie narzekam. Choc faktycznie kiedy zobaczylem tam 600ki z urwanym kablem z jednej strony

>to az mnie cos w dolku zabolalo.

to tak jak ja, tylko ja swoje kupilem za...299pln, wtedy normalnie kosztowaly 800-900pln, do dzis graja wysmienicie i nic sie z nimi nie dzieje, jak twierdzil wtedy sprzedawca tak jest czasami ze ostatnie sztuki sa do kupienia taniej, ostatnio w MM w Warszawie Sennki 650 byly do lykniecia za 900 pln wiec tez w zasadzie niezla cena...baran to byl rzeczywiscie ten ktos ale dla mnie wiecej baranow moglo by takich byc:)

Mag

Swoja wypowiedz opieram na tym, ze raz spotkalem w MM podlaczace HD600 do ukrytego czegos. Bardzo zniszczone, graly koszmarnie - pewnie wina zrodla, pewnie jakis mp3. W kazdym razie lekko mnie to zitytowalo.

W media w poznaniu mają wszystkie słuchawki podpięte do bumboxa jako źródło, a przechodza one przez taki estradowy? wzmacniacz słuchawkowy mający ze 20 wyjść. żeby było śmiesznie ani 600, ani 590 nie grają, gdyż mają pourywane kabelki : ) Ignorancja na maxa : )

Ja 580 kupiłem na ebayu.de z procesorem dźwięku ( używam tylko jako wzmacniacza ) za 109 ojro.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja wiem ze chodzi o Lodz, ale jesli bys byl w Wawie to w MM w M1 sa i 600 i 650 po 1000 zl - swego czasu kupilem tam 580 (pachnace fabryka) za 400 zl.

Pozdrawiam kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.