Skocz do zawartości
IGNORED

odsłuch w okolicy Białej Podlaskiej

Hoodinni82

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

Od pewnego czasu planuje zakup stereo. Mieszkam w pokoju na poddaszu, ok 15 mkw. Słucham przede wszystkim rocka/metalu/bluesa a ostatnio coraz więcej klasyki. Mam pytanie: Czy którys z forumowiczów mogłby mi zaproponować odsłuch w"normalnych" warunkach (domowych:)) i na "normalnym" sprzęcie w okolicach Białej Podlaskiej. Mam wolne tylko weekendy i to nie wszystkie, więc wyjazdy na odsłuch np. do Warszawy odpadają. A poza tym po ostatnim i jak na razie jedynym odsłuchu w sklepie audio mocno się zawiodłem - stąd ta moja prośba.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę

Hoodinni82

Hoodinni82, 6 Gru 2006, 15:19

to chyba zle trafiles z tym blokiem wschodnim

troche w strone polnocna i moglo byc ok

sa tam silne jednostki audiofilskie:-)

ale centralna sciana wschodnia .......chcialbym abys sie milo rozczarowal

bardzo jestem ciekaw !?

a swoja droga ciekaw jestem

czy ktos pokusil sie o opracowanie mapy najprezniej dzialajacych osrodkow audiofilskich

i jak wypadla by rzeczona Biala Podlaska , Siedlce , Miedzyrzec Podl. , Lukow , Wegrow itp itd?

Hehe...miejsca zamieszkania niestety ja nie wybierałem..Tutejsze sklepy mają bardzo ubogą ofertę sprzętu stereo i wydaje mi się że są bardziej nastawione na klienta białoruskiego niż polskiego. To co udało mi się znaleźc do posłuchania to głośnik centralny Kody, zestawy miniwieży i zestawy kina domowego. Jeden ze sprzedawców zapewniał mnie o dostępności w ich sklepie w przyszłości takich marek jak: Rotel, Nad, Dynaudio i innych..Było to rok temu i jakoś nie widzę tych produktów na połkach..Tragedia

Ja pochodzę z Białej Podlaskiej, ale od 6 lat mieszkam w Warszawie. Faktycznie, nic ciekawego ze sprzętu audio w Białej nie znajdziesz. Trzeba przyjechać do Warszawy i tyle ...

Widzę, że bez wyjazdu do stolicy się nie obejdzie:). Jakie polecacie sklepy audio w Warszawie? Chciałbym posłuchać Dynaudio 52, Paradigm Studio 20 i AE Evo1 - najlepiej w jednym miejscu i z dobrym miejscem odsłuchowym. Jeśłi macie jakieś inne propozycje co do wyboru kolumn to bardzo proszę. Kwota jaką moge wydać na kolumny to max 4000 zł.

Pozdrawiam

Hoodinni82

mieszkam w Terespolu, czyli niedaleko.

Dobrze by było gdyby było kilku forumowiczów, a tak, posłuchasz u mnie i co dalej?

pozdrawiam,

Grzegorz.

nie zakładaj nic z góry; bądź nieskazitelny w słowach; nie bierz nic do siebie; rób wszystko najlepiej jak potrafisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.