Skocz do zawartości
IGNORED

Będę miał wnuka o chyba 10:00 circa

vanvideo

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulacje dla "analogowego dziadka" ;)

Ach... tylko pozazdroscic noworodkowi. Chyba kazdy na tym forum chcialby miec dziadka zagorzalego winylowca z imponujaca kolekcja plyt i .... gramofonow Linn :)

No, przyjaciele jest po.

Lukar, zmień mnie w drodze wyjątku na Vandziadek.

zeppjest już opisany, zakaz otwierania przed 2027( oczywiście jedymka)

O i jeszcze jedno, dowiedziałem sie przed chwilą że ja jestem dziadkiem, ale moja żona ,a mama dawcy młodego jest tylko żoną dziadka, czyli mnie. Gdyby była wnóczka to moja żona, a mama córki, która urodzila posiadacza Zeppa n1 to wtedy będzie dopiero babcią Ale jaja

Więc przjaciele, jeśli ktoś chce z żony zroboć babcię, a z teściowej..........itd to nie takie proste.

Starszy rocznikn pamięta taką kapelę wrorocławską jak BABA czyli Blusowy Ansabl Bdz Artstycznych, pod co się potem podszyała Elita(kaberet beznadz)z tym tekstem Tam zostało udowodnione, że cobyś nie kombinował, to i tak jesteś swoim własnym dziadkiem.

Przepraszam Janka Kaczmarka ale to wyżej go nie dotyczy, Janek całuję i pozdrawiam. Elita bez ciebie to już .....

Gratuluję :-)

Mam nadzieję, że i ja doczekam takiej chwili i że będzie to wielka chwila - tak sobie to wyobrażam. Więc w myślach widzę, jak Ci się gęba śmieje ze szczęścia.

>>>Vanvideo

W porywie miłości do wnuczęctwa , możesz jeden z TT DD przekaształcić w karuzelę . Wdzięczność

za rozrywkę stosowną do wieku - gwarantowana.A i igły nie uszkodzi.;-))))

Przyjmij serdeczności i życzenia:żeby był żarty i nie chorował.I od małego niech słucha muzyki....Pozdrawiam mamę i tatę,i "babcię" też.Andrzej

dooomin, 9 Gru 2006, 18:41

...

>I gdzie ja biedny teraz bede muzyki sluchal ;-)

Mysle, ze pokochasz samochod i to co w nim odtwarza muzyke. Ja na szczescie jeszcze nie mam takich problemow, chociaz z muzyka i tak nieco stonowalem a co bedzie pozniej... :}

Pzdr.

• 1 miesiąc później...

Dlaczego od MAŁEGO, wolę całego.

Na razie wszystko GO nudzi. Chowa się znakomicie, zdrowiutki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.