Skocz do zawartości
IGNORED

Technics SA AX1050- czy wart uwagi

pablo_111

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów. Od jakiegoś czasu interesuje się sprzetem audio i powoli chciałem spełnić swoje marzenia odnośnie home audio. Jak myślicie lub jakie macie swoje opinie wogłole na temat Technicsa, czy jest dobry do muzyki bo bardziej do tego potrzebny mi bedzie. Jest jeszcze jeden model który zawsze mi się podobał i który podobno ma dosyć dobrą jakość dzwięku a mianowicie Technics SA AX7. Po jakimś czaasie dowiedziałem się jeszczze o innych firmach jak Denon , Harman Kardon, Onkio, Marantz, Yamacha. Rodzi sie pytanie czy lepiej kupić cały zestaw Kina za około 3 tyś czy kupić Ampituner i do tego jakieś w miare dobre Kolumny- np tylko do stereo i do tygo DVD.

Kasa jaką mógłbym przeznaczyc na wszystko to troche powyżzej 3000zł. Czy da sie za taką kase zrobić w miare dobre granie? Słucham dosyc szybkiej muzy i problem jest też w tym że mój pokój to około 40m2. Acha i jeszcze jeden problem, troche mnie martwią rozmiary tych kolumn jakei teraz są na rynku a raczej ich głośniki basowe. Jak to się ma do jakości basu. Nie chce takich dużych jak miały Altusy 300 ale te 15,16,17 cm głośniki mogą wytwożyć ładny głęboki basik?

Jeżeli znajdą się osoby które bedą chciały napisać że za 3 tys to sibie mozesz kupic same kolumny niech odrazu zrezygnuja z dpowiedzi.

https://www.audiostereo.pl/topic/30691-technics-sa-ax1050-czy-wart-uwagi/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.