Skocz do zawartości
IGNORED

ORPHEUS LABS - Czy ktoś zna ?

gelson

Rekomendowane odpowiedzi

Mam okazję kupić za naprawdę niewielkie pieniądze Orpheus Labs Amplifier TR 324,na XLR-ach,ale nie bardzo mogę znależć w internecie czegokolwiek na ich temat - może ktoś zna ?

Proszę o poradę - a muszę powiedzieć,że gra rewelacyjnie.

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

https://www.audiostereo.pl/topic/30752-orpheus-labs-czy-kto%C5%9B-zna/

To chyba ich strona:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale nic o nich nie słyszałem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

... a może to ich był taki niesamowicie drogi przedwzmacniacz słuchawkowy z słuchawkami, który kilka lat temu pojawiał się w niemal każdym piśmie Audio z ceną i komentarzę, że to szczyt high-end'u? Wyglądał super.

wyglądają na bardzo starannie wykonane , fajnym design .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

stronka ciekawa tylko dlaczego tyle krzaczków,a człowiek nie obyty,nie światowy to i zrozumieć może niewiele - a szkoda - :):)

wracając do meritum sprawy,niwiele mi to dało

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

Jadłem dziś świetną i tanią kiełbasę. Nazywa się Myśliwska Extra. Proszę o poradę.

A tak na poważnie - wątek bez sensu. Jeśli urządzenie jest rewelacyjne, a w dodatku za niewielkie pieniędze, to należy je kupić, posłuchać, a potem podzielić się wrażeniami.

pomiędzy 300 a 400 pln !!! a grzebany nie był ponieważ ma plomby (niekoniecznie stomatologiczne)

ostateczna kwota do dogadania

a propos to wydaje mi się,że wątek ma sens,ponieważ jest cała masa urządzeń o których niewielu słyszało,a które są ze wszechmiar godne uwagi , i nie chodzi o to,że należy ,jeśli coś jest dobre brać,tylko o korzenie,skąd,kto i takie tam

Biorąc pod uwagę ceny komponentów Orpheus ( cd player 8000 $ ? ) cena za wzmacniacz jest symboliczna, nie wiadomo ile lat ma to urządzenie, może coś tam już powysychało czy skorodowało.

pozdrawiam

sorry,ktoś mnie ubiegł - świnia jedna :(,:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.